BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od pavproch »

Jojojo, díly přišly rychle, Libor zarval šponu = za chvíli to pudu projet.... paq ešče geošku a budu moct zase brmbrmbrm,

Yezdi! Hurá.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

... a neska už i geoška (dyž byla rozhozená př. náprava) = brmbrmbrm (do doby než se na vraku zase něco poséře).
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Chcípe mi baterka Exide v bramborovi2 (táhne ji už na šestý rok), až bude fuckt mrznout, nenastartuju, objednal sem novou, až bude, tak ji tam dám a pak si budu hrát s tou svojí diag (Launch) esli se mi povede tu (novou) baterku zaregistrovat do ŘJ (z minulosti si pamatuju, že to brambor2 chtěl, ale už nevím proč). Přinejhorším budu následně volat o pomoc (tady nebo autorizák).
Autovraky.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Neska ráno to bylo e.......e.........e...... škyt a chytnul.... Nová baterka je tam, vynulovaný BC nastaven, registrace nové baterky v ŘJ ale neúspěšná (Launch NATO má spešl oddělení "battery registration", naklikal sem to tam ale řve to na mě pin15 off i dyž je on. Nemám fčíl čas to řešit dál, budu holt yezdit bez registrace. Doufám, že budu yezdit.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Doufání vydrželo jeden den a nešních 250 km - odpoledne sem jel brambora2 nakrmit a od benzinky už neodjel (až na vleku) - totalní mrtvola, někde něco umřelo v elektrice (otázka ale je, esli to má nějakou souvislost s tou výměnou baterky nebo jen shoda náhod u autovraku).
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Mě úplně fascinuje, s jakou intenzitou se ti to sere. Obecně, nejen ta baterka teď.
Kamarádi najezdili s E46tkama / E90tkama (...) a jinýma srandama kolem 15-20 let stáří mraky kilometrů. V denním nasazení, do fabriky a zpátky. Peněz na servis rozhodně nedávali tolik jako ty, protože by to překonalo jejich disponibilní příjem. A způsob chování k vozům odpovídal věku majitelů.
Ale světla svítila, motory vrčely...

Měl sis koupit Gaymana, dokud bylo kde stáhnout DPHčko... :ymparty:
black on black, petliter, jebem na too :ar!
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Pavproch se již nyní stal živoucí legendou, o které si budou vypravovat celé budoucí generace :-B
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
911T
Mistr volantu

Příspěvek od 911T »

Ja myslim ze je to diagnoza. On potrebuje furt riesit. Naplna ho to.
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Zatímco počet asistentů, které je potřeba povypínat po každém startu (nebo ani vypnout nejdou) se neustále zvyšuje. Takže čím později ta nevyhnutelná výměna vozového parku přijde, tím to bude horší:-)
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Jen si ze mně dělejte srandu a posměšky, mně to nevadí. Právě sem byl u Michala pro věci z brambora2 a nepotěšil mě - má moc práce, na 99% se k tomu (zjištování, co umřelo) dostane až mezi svátkama, takže mám na delší dobu utrum s brmbrmbrm (6 hrnků v řadě), budu holt jenom brm (4 hrnky = Pindica).
Nové NE. Mně to ale stále baví. Momentáně aspoň budu míst dost času/příležitosti vypozorovat kdy (za jakých podmínek) Pindica padá do toho P1220.
Odpovědět