Bez důkazu průkazem není občan občanem.
Pokuta a pak hned basa,
nakrmí se stádní kasa.
Každý dnešní správný soudruh,
na průkaz má spešl popruh.
Jde-li na nuda pláž v neděli,
nosí ho strčený v bruseli.
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
pavproch píše: ↑pon 12 srp 13:51
ŘP a OTP u sebe teda zřejmě mít nemusím, ale jak je to s OP, dřív byla povinnost mít doklad totožnosti u sebe?
Ano, dřív. Kdybys nevymyslel nesmyslné konstrukty a otevřel internet, stačí prokázat svou totožnost. Není uvedeno jak, prokázat totožnost (tzn. například sdělením svých nacionáli policajtovi).
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Chlopi, díky za uklidňující souhrn info - příště až mě zase přepadne skleroza/geront, tak už nebudu panikařit a (relativně) fklidu si pro ty doklady dom dojedu.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch píše: ↑pon 12 srp 13:51
ŘP a OTP u sebe teda zřejmě mít nemusím, ale jak je to s OP, dřív byla povinnost mít doklad totožnosti u sebe?
Ano, dřív. Kdybys nevymyslel nesmyslné konstrukty a otevřel internet, stačí prokázat svou totožnost. Není uvedeno jak, prokázat totožnost (tzn. například sdělením svých nacionáli policajtovi).
Ale když bude mít fízl blbec den, projedeš se na stanici
Naposledy mimo silnici jsem se takhle nechal zjistit na pohotovosti v nemocnici, se zlomeným zápěstím visícím na vlásku (ani nevím čeho, moc tam toho nebylo). Paní na příjmu byla nekompromisní, že bez kartičky pojištěnce a osobního dokladu (a samozřejmě 90 Kč) ani ťuk. Naštěstí kolem šli borci vedoucí někoho v poutech, tak mě na místě ztotožnili. 90 káblí za mě zaplatil nějaký milý pán a tradá, mohl jsem na sál. Ještě, aby mě tak vezli na služebnu
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Naposledy mimo silnici jsem se takhle nechal zjistit na pohotovosti v nemocnici, se zlomeným zápěstím visícím na vlásku (ani nevím čeho, moc tam toho nebylo). Paní na příjmu byla nekompromisní, že bez kartičky pojištěnce a osobního dokladu (a samozřejmě 90 Kč) ani ťuk. Naštěstí kolem šli borci vedoucí někoho v poutech, tak mě na místě ztotožnili. 90 káblí za mě zaplatil nějaký milý pán a tradá, mohl jsem na sál. Ještě, aby mě tak vezli na služebnu
Pamatuju, jak jsme si to v sedmdesátkách přehrávali na páskovej magič z dvojelpíčka, který přivezla máma spolužáka z rajchu. Pak jsem to viděl v devadesátkách se Střihavkou, Basikovou a Josefem. Koukal jsem na datum premiéry a je to rok 1971. A je to furt dobrý. Tak si to užij.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.