Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od řidičBOB »

tak bychom to asi uzavřeli: točvolant má vždycky pravdu. :))
Nebudeme rozebírat fakta o virtuálních fórech; faktu, že šance natrefit na řidiče, co najede ročně 2000km, je jako dát ve sportce 1. nebo skutečnost, že uprostřed a vlevo jezdí lidi z mnoha důvodů. Popravdě ten, že se bojí měnit pruhy, jsem také nikdy neslyšel. Ale slyšel jsem ten, který také s oblibou používáš - budu si jezdit jak chci já.
250kW
195kW
100kW
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

No, lidi jsou schopný v případě jedoucí kolony ignorovat a poslat to i před blikající a houkající auto (typicky uhnou tomu prvnímu a pak je nenapadne že jich je víc).
Ne, nevěřím že řidičské tele by to dalo.

Koneckonců, tyhle doprovody bejvaj i sestříhaný, takže bůhví, co tam za problémy i bylo
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

A nenapadlo tě, že to je sestříhaný, protože je zbytečný to dávat celý? Že to jako ukázka toho, co PČR dělá, stačí? Asi ne, co?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Truck Daškam
Letec

A proč by ukazovali, jak třeba nebezpečně projela křižovatkou? Oni nejsou debilové, ví co je vhodný zveřejnit a co ne
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Jasně. A pokaždé udělají něco nebezpečného, že se vždy zveřejní jen krátký, cca minutový fragment.

Tohle není dashcam pro peníze, ale ukázka činnosti PČR.
Truck Daškam
Letec

Jasně. A pokaždé udělají něco nebezpečného, že se vždy zveřejní jen krátký, cca minutový fragment.
Já nevím jestli nechápeš psaný text nebo jsi idiot. Přečti si původní příspěvek - vůbec jsem se nebavil o tomto konkrétním videu, ptal jsem se všeobecně na přístup MP/PČR v podobných případech
Tohle není dashcam pro peníze, ale ukázka činnosti PČR.
Právě. Zdaleka se nepouští všechno a divácká atraktivita jde stranou.
Třeba to video cisterny HZS co jela na červenou a následně udělala losí (nebo sobí, ted nevím) test kvůli osobáku bylo uniklé a samo HZS by ho nezveřejnilo.
Já ted právě kompilaci na tohle téma chystám - a zdaleka tam nemůžu dát vše a ani tak nevím, jestli mi bude to video schváleno
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Měli by to dát celé, protože točvolant s mixem si je jistý, že cestou byly problémy. Prostě to tak je a hotovo.

Btw: v provozu nemáš co myslet, že jede něco a už nic nepojede. Máš koukat kolem sebe a do zrcátek. Asi i pologramotnému řidiči náklaďáku by mělo dojít, že to BMW nehoní policajty pod VRZ. Ale to je tím, že tihle experti jsou víc “myslitelé”, než mistři volantu.
250kW
195kW
100kW
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

řidičBOB píše: úte 05 lis 11:09 Asi i pologramotnému řidiči náklaďáku by mělo dojít, že to BMW nehoní policajty pod VRZ.
=)) =))
Truck Daškam
Letec

Btw: v provozu nemáš co myslet, že jede něco a už nic nepojede
Čti, co píšu... Vůbec jsem nepsal o sobě, ale z pohledu jízdy pod majákem - jedná tak spousty lidí, kdy druhému (nebo i třetímu) vozu v koloně už do cesty strčí čumák nebo chtěj už zavírat průjezd. Mimochodem je to jedno z témat na školení, aby řidiči jezdící pod majákem si toho byly moc dobře vědomi
Existuje i video (neveřejné) z Nuslí, kde okolo tramvaje projelo družstvo zleva okolo tramvaje, chodec čumí na druhou stranu po mizejícím hasičském autě a udělá krok vpřed před jedoucí žebřík.
Mě to třeba takhle před auto vypálila paní z připojováku, a to jsem jel dokonce jako třetí auto.
Náznaky rozjezdu po puštění prvního auta v křižovatce ani nepočítám, ale na to už je člověk pak imunní a (většina) hned zase zastaví

Fakt si nedělám iluze, že neoznačený auto ochotně a bez problémů pouštěj
Chápeš to?
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

Já jel několikrát s policejním doprovodem, co nám razil cestu městem a bylo to bez problému. A to jsme jeli autobusem.
Odpovědět