řidičBOB píše:já jsem si doteď myslel, že na takto označené křižovatce má přednost vozidlo, které přijíždí zprava, ale pán mne odzbrojil odpovědí, které podle výrazu věřil!
no řekl mi, že tam mám trojúhelník a tudíž mu musím dát přednost... Na námitku, že tam má stejnej trojúhelník, jenom mávnul rukou a opět ukazoval na ten "můj" a ťukal si na čelo. Asi Návštěvník
jarka: Pěkně, to je CTR, že? Kámoš si tenhle týden koupil už druhé, plně upravené. (Zatímco to se sériovým výkonem půjde na prodej). Za ty peníze je to velmi dobré svezení, jen škoda pozice za volantem a poměrně tupého řízení, pak by se to blížilo dokonalosti mezi hothatchi...
charger: jo po úpravách už to má hodně blízko závoďáku a svezení je supr . Na pozici za volantem jsem si taky ze začátku nemohl zvyknout, nakonec jsem dal sedačku na pevno o cca 5cm níž a z mýho pohledu je to ideál.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
jarka píše:charger: jo po úpravách už to má hodně blízko závoďáku a svezení je supr . Na pozici za volantem jsem si taky ze začátku nemohl zvyknout, nakonec jsem dal sedačku na pevno o cca 5cm níž a z mýho pohledu je to ideál.
Jj, sedačku na pevno a pro mě ještě volant blíž k tělu a je to o 100% lepší. Asi takhle nějak s tím volantem
U prvnío videa z této křižovatky jsem se dozvěděl, že Octavia měla přednost, protože už byla na hlavní...
Takže podle této logiky byl už i řidič červeného Galaxy na hlavní a tudíž modrému Focusu správně nedal přednost...
A tohle nám jezdí po silnicích
Slušný idiot - nejenom, že odbočoval tam, kde se to podle místní úpravy nesmí, ale ještě ohrozil řidiče v Trafficu - a hlídka PČR v autě? Raději koukala jinam