Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
V RpR (boudy) sem už pár dní nebyl.
EDIT: Mám toho neska moc, ale snad najdu chvilku tam zajet a paxem písnu, esli to někde pípá.

EDIT: Mám toho neska moc, ale snad najdu chvilku tam zajet a paxem písnu, esli to někde pípá.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Tak jo, žádná ze 4 boud v RpR nepípá.

Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
						- Truck Daškam
- Letec
Nevím jak jinde, ale v Praze úsekovka taky neběží 24/7 (nebo aspon to tak bylo)

Chápeš to?
Zdroj toho tvrzení?
Neříkám, ze to tak nemůže byt, ale nedává to smysl. Provoz nestojí prakticky nic a kasa přichází o prachy.

Neříkám, ze to tak nemůže byt, ale nedává to smysl. Provoz nestojí prakticky nic a kasa přichází o prachy.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
						2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- GeneHawkins
- Letec
Zase mele...

Provoz stojí, opice to musí odbavovat. Viz clanky o vazeni. Ty obce to proste neodbavovaly

black on black, petliter, jebem na too 

v tomhle bych mu věřil. já spoustu radarů ignoruju a nic nechodí, a někdy se nehlídám v tunelu/na spojce a taky nic nepřijde.

2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
						ex
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw- Truck Daškam
- Letec
petr_riha: Za prvé jsem jeden čas lítal pod radarem, o kterém jsem nevěděl a pokut přišlo doslova pár (konkrétně jsem nevěděl, že měří na Legerce).
Ale to byla pohoda, to ještě nebyl problém osoba blízká.
A za druhé jsem znal člověka, co o těch systémech věděl snad víc, než kdokoliv jiný a tohle mi zpětně potvrdil. Ten i z hlavy znal v metrech jednotlivé úseky
A i v Praze bývaly klasické buzerbudky (byla v Bohnicích, na Jižním městě, v Podolí, u Ruzyně a ještě někde), ovšem střeva (samotný radar) se různě přesouval a leckdy byly prostě prázdné

Ale to byla pohoda, to ještě nebyl problém osoba blízká.
A za druhé jsem znal člověka, co o těch systémech věděl snad víc, než kdokoliv jiný a tohle mi zpětně potvrdil. Ten i z hlavy znal v metrech jednotlivé úseky

A i v Praze bývaly klasické buzerbudky (byla v Bohnicích, na Jižním městě, v Podolí, u Ruzyně a ještě někde), ovšem střeva (samotný radar) se různě přesouval a leckdy byly prostě prázdné
Chápeš to?
						- Truck Daškam
- Letec
Ve spoustě případů nejde o radary, ale pouze o měřiče provozu - byly totiž pořízeny z peněz EU a kasírovat nesměly. Ovšem ta lhůta vypršela a klidně by mohli začít...v tomhle bych mu věřil. já spoustu radarů ignoruju a nic nechodí, a někdy se nehlídám v tunelu/na spojce a taky nic nepřijde.
Chápeš to?