tak to neberu jako náhradní díly ale jako zbytky, měnil podvozek, diferák, brzdy. no a že jsou k tomu držáky... alespon bych na to narval s přítelkou i kola
no s tím, že bych do toho 50k dal ve skrytu duše počítám. Kilečko už by zaštípalo a víc? obratem by to bylo opět k prodeji
mám známeho na dovozu N.D. tedy velmi zajímavé nákupní ceny a servis by obstarával dvorní Koppův garážmajstr.
tedy pokud v autorizáku kilo, tak předpokládám, že ve stejné kvalitě bych to za 40-60 pořídit.
KoPP píše:
ad2, vy jste takové ESP na čtvrtou... to jste prokřehlé krasotinky nemohl seznámit s obsluhou tohoto sofistikovaného systému?
- kde jsou kravy je i statek... kdyby uměly dojit krávy, tak by o tom věděly a sehnaly si tam ubytování za třeba zašití fuseklí.
Ucit je pracovat s ovladanim elektricky vyhrivanych sedadel by v danou chvili vedlo k uspechu podobne jako snaha seznamit je s rizenim Enterprise. Kdyz vidim zkrehlou damu, prispecham s kabatem, v tomto pripade elektrickym Jsem cituplny clovek, ne bezcitne ESP, vidim, ze je nekomu zima a co potrebuje
Jinak se obavam, ze jejich cilem nebylo prespat, ale spise nespat
KoPP píše:tak to neberu jako náhradní díly ale jako zbytky, měnil podvozek, diferák, brzdy. no a že jsou k tomu držáky... alespon bych na to narval s přítelkou i kola
To jsem zrovna chtel rici, ze dat na strechu Z3C neco takoveho je zverstvo
no a oni vidijou, takové ESP si taky myslí, že ví lépe než oni, co je potřeba dělat a jak často nemá pravdu? A nejhorší je, že koná a pak oznamuje a neptá se stejně jako oni.
KoPP píše:no a oni vidijou, takové ESP si taky myslí, že ví lépe než oni, co je potřeba dělat a jak často nemá pravdu? A nejhorší je, že koná a pak oznamuje a neptá se stejně jako oni.
ESP je software, ja jsem clovek Az se mnou bude v aute sede Schumacher, take si ho nevypnu, i kdyz mi do toho bude kecat
KoPP píše:tak to neberu jako náhradní díly ale jako zbytky, měnil podvozek, diferák, brzdy. no a že jsou k tomu držáky... alespon bych na to narval s přítelkou i kola
ty držáky bych si koupil tak jak tak... aj na pidítko je mám.
a tak to jsem zvíře... jedu na chalupu do hor... beru si sebou kola, nějaký proviant se do Z3c taky vleze... shodím kola, přítulka po ránu vychrupuje nebo se usmyslí vnadit mě na kulinářské dovednosti a to přesně nastává moment, kdy si vzpomenu proč jsem volil pidítko ( nebo třeba Z3c)
KoPP píše:no a oni vidijou, takové ESP si taky myslí, že ví lépe než oni, co je potřeba dělat a jak často nemá pravdu? A nejhorší je, že koná a pak oznamuje a neptá se stejně jako oni.
ESP je software, ja jsem clovek Az se mnou bude v aute sede Schumacher, take si ho nevypnu, i kdyz mi do toho bude kecat
se mi líbí jak se oni povyšují nad SW, a přitom jsou jen HW, který je napěchovaný nějakým SW (získaný životem a něco vrozeného) až onim bude šumachr tahat za volant, tak uvidijou a možná ho aj vypnou.
Naposledy upravil(a) KoPP dne sob 11 čer 20:03, celkem upraveno 2 x.
mě na tom štve, že to není čyřkolka a nemá to pořádné křídlo
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.