Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzální
Tak ale je vobec moznost dat pokutu za jazdu na oranzovu pokial vodic sam aktivne nespolupracuje s policiou? 

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ano, je... Dnes má každý hlídkový vůz kamerový systém. Světelné křižovatky jsou nějak nastavené a to nastavení je možné získat jako důkaz.
Já nedávno řešil pacienta, kdy PČR jela za ním (ne úplně těsně, ale tak 15m), padla oranžová, když byl tak délkou auta před křižovatkou, na které odbočoval vpravo a místo zastavení vozidla přidal a projel to. Zaplatit na místě odmítl a hnal to ke správnímu č.1; č.2 a následně k soudu. Ten ho poslal vcelku slušně do řiti, kdy mu vysvětlil, co znamená oranžová. Neměl za sebou vozidlo, bylo sucho, nejel ani rychle, jelikož odbočoval a tudíž mohl bezpečně zastavit, jelikož byl od křižovatky nějakých 6m.
Chtěl to, měl to.
Já nedávno řešil pacienta, kdy PČR jela za ním (ne úplně těsně, ale tak 15m), padla oranžová, když byl tak délkou auta před křižovatkou, na které odbočoval vpravo a místo zastavení vozidla přidal a projel to. Zaplatit na místě odmítl a hnal to ke správnímu č.1; č.2 a následně k soudu. Ten ho poslal vcelku slušně do řiti, kdy mu vysvětlil, co znamená oranžová. Neměl za sebou vozidlo, bylo sucho, nejel ani rychle, jelikož odbočoval a tudíž mohl bezpečně zastavit, jelikož byl od křižovatky nějakých 6m.
Chtěl to, měl to.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

To museli mit na kamere jak jede uplne krokem jinak si to nedovedu predstavit, z nejake normalni rychlost to spolu s reakcni dobou za 6m nezastavis
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Eda: není relevantní, že si to nedovedeš představit. (ale je možné, že těch metrů bylo víc - prostě zastavit mohl úplně v klidu).
Známe to všichni - skočí oranžová a automaticky se jde na plyn a ne na brzdu.
Známe to všichni - skočí oranžová a automaticky se jde na plyn a ne na brzdu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Jo v aute je to jasny a budu si na to muset davat pozor, na oranzovou brzdim jen kdyz su fakt daleko. Slo me spis o skutra bez abs, tam se me nejak extra brzdit nechce tak me slo o to jestli jsou pricetni nebo ne
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
No ja bezne projedu tmave oranzovou a pak si vsimnu ze za mnou jeste projedou 3 auta.. v praze cervena moc neni zed
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Všeho dočasu 
Btw: ten příklad, co jsem zde uváděl, je z Phy.

Btw: ten příklad, co jsem zde uváděl, je z Phy.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Otočka byt -> IKEA a zpět, cca 10km. Genevo neaktivní, byl jsem proste linej ho dávat na okno. Na cernaku poněkud přes limit na sjezdu, od D11 na poslední chvíli vidím v zrcatku novej policejní superb (6SE něco). Plný brzdy, Tiguan postavenej na předek, ale bez ztráty kytičky. Beztak to měli vypnutý, ale oddechl jsem si, když po chvilce sledování odbocili jinam