Politický koutek
Re: Politický koutek
co říkáme na minecrafťáka?
za mě velmi výchovné
seješ vítr, sklízíš bouři
nebo false flag operace?
za mě velmi výchovné
seješ vítr, sklízíš bouři
nebo false flag operace?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
litovat ho nikdo nebude, ale asi nechceme nikdo aby toto bylo normou
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Tazko si predstavit udalost ktora by mohla posilit smer viac ako tento atentat.
Ale aj tak si nemyslim ze by sa pri false flag operacii strielali do zaludka a klbov. Aj podla videa to skor vyzera tak ze mal obrovske stastie.
Ale aj tak si nemyslim ze by sa pri false flag operacii strielali do zaludka a klbov. Aj podla videa to skor vyzera tak ze mal obrovske stastie.
Well, k myslenkovymu konstruktu “kdyz budes delat moc picoviny, dostanes 3 do bricha, tak se uklidni” nemam daleko. Vychovnej potencial to ma…
Btw parkrat jsem uz potkal na dalnici kolonu s, asi, Fialou. Sedma vpredu, za ni x5 poprostredku, majaky, houkacky, ja jel 180 a voni me predjizdeli…
A pak ho vidis normalne chodit mezi lidma na verejnych akcich
Tak mi tahle komedie s “konvojem” moc nestymuje. Kluci si hrajou
Btw parkrat jsem uz potkal na dalnici kolonu s, asi, Fialou. Sedma vpredu, za ni x5 poprostredku, majaky, houkacky, ja jel 180 a voni me predjizdeli…
A pak ho vidis normalne chodit mezi lidma na verejnych akcich
Tak mi tahle komedie s “konvojem” moc nestymuje. Kluci si hrajou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Stepan: že některým taktickým postupům policie nerozumíš neznamená, že jsou špatně
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Vo tom, že tomu nerozumím, se nebudu přít.
Nerozumím tomu, proč na silnici dělají komedii, ale přitom se dotyčnej normálně pohybuje mezi "civilistama" a kdybych mu ji chtěl švihnout, minimálně dvě bych stihnul. O zbrani se ani nebavím.
To jsem viděl na vlastní voči, hned v tu chvíli mě to napadlo. Vím kde stál on a co za lidi stálo kolem. Všechny jsem je znal, nejbližší neznámej ksicht (=možná ochranka / tajnej) byl minimálně 5 metrů daleko.
Jestli je to takhle dobře, netuším.
Nerozumím tomu, proč na silnici dělají komedii, ale přitom se dotyčnej normálně pohybuje mezi "civilistama" a kdybych mu ji chtěl švihnout, minimálně dvě bych stihnul. O zbrani se ani nebavím.
To jsem viděl na vlastní voči, hned v tu chvíli mě to napadlo. Vím kde stál on a co za lidi stálo kolem. Všechny jsem je znal, nejbližší neznámej ksicht (=možná ochranka / tajnej) byl minimálně 5 metrů daleko.
Jestli je to takhle dobře, netuším.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jestli je to v danou chvíli dobře nebo ne, je na veliteli.
Jenom bych chtěl říct, že naše OS se od doby “softwarové kuličky” na Kikinu dost změnila. A to, co se stalo v SK, je prakticky vyloučeno.
Na silnici je to něco jiného. Např. do těch aut nikdo nevidí, takže na silnici se přistupuje ke každému, jako k potencionálni hrozbě.
Ale zase - je to na veliteli. Kikina často jezdila ve složení dvou aut, bez VRZ a dokonce ani na střeše neměla auta majáky. Takže obyčejný 2 ks 7er stály normálně v koloně nebo na křižovatce.
Jenom bych chtěl říct, že naše OS se od doby “softwarové kuličky” na Kikinu dost změnila. A to, co se stalo v SK, je prakticky vyloučeno.
Na silnici je to něco jiného. Např. do těch aut nikdo nevidí, takže na silnici se přistupuje ke každému, jako k potencionálni hrozbě.
Ale zase - je to na veliteli. Kikina často jezdila ve složení dvou aut, bez VRZ a dokonce ani na střeše neměla auta majáky. Takže obyčejný 2 ks 7er stály normálně v koloně nebo na křižovatce.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak ked riaditelom statnej ochranky je u nas stale smeracky dzudista, ako za dob softwarovych guliciek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
hehe, kluci judisti byli první ochranka V.H. Někteří z nich pak přešli i do sboru ; např. Tonda Maněna, který šéfoval Hradní policii, až do nástupu paní Dagmar
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time