BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
M.Z.
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od M.Z. »

240i je za mě lepší, výkonnější motor fcl vylepšení modelu, jede to jak píchlé prase. Fajn je provedení s adaptivním podvozkem.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

+1. Navic se zda 40i spolehlivejsi. Jeste bych doporucil auto bez OPF, at to ma trochu zvuk. Byl i nejaky mezi facelift kdy byl novejsi interier a jeste nebylo OPF. Ale kdyz kouknu na mobile tak manualni cabrio 240i tam jsou dve, takze vyber bude slaby. Rekl bych ze V8 v mustangu bude vetsi zazitek, ale rychlostne to asi bude dost podobne a 2er je mensi tak asi bude trosku agilnejsi.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

240i pojede líp než V8 Mustang, hlavně pružnost nesrovnatelná, Mustang má bonus hlavně ve zvuku a vzhledu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: sob 16 bře 17:18 Hurá! (Zřejmě) Vítězství, pravda až napodruhé. Sem to těsnění kufru (jen tak lehce/trochu) namazal silikoňem a vrzalo to dál, neska sem to stříknul mohutně sprejem PTFE na gumenná těsnění a zdá se, že je konečně klid.
Tak klid vydržel circa tři dny, už to zase vrže. Mně omejou.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Zřejmě zítra bude další pokus odstranit vrzavé zvuky z kufru/těsnění - měl by mi přijít regum, co sem ho kdysik na těsnění používal, tak v něm byl glycerín či co a zůstávalo to dlouho "mastné" - nevysychalo to.
Jo, a taky zítra se Libor bude v něm hrabat - musím sundat přední nárazník, blbě se zasouval ostrřikovač (až sem z něj ztratil krytku) a už sem NATO přišel, proč = odlepil se pod ním kus pěnovky co tam je vlepená a brání/ilo pohybu ostřikovače.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Ostřikovač už zase ostříkuje a krytkuje. Aji Regumem těsnění v kufru máznuto. Na obojí sem zvjedaff.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

A další bróček, teda dva (= strašpytel) v hlavě: Zítra du na STK (teda brambor2), ráno sundám podložky (aby mě zase nevyhodili, snad projdu, už sem to tu spal, občas se rozsfítí kontrolka vypálené žárofky a pak zase zhasne - bróček č. 1= snad se nerozsfítí zrovna na STK) a hned potom přezuju na letní (už zase s podložkama), a to je bróček č. 2, aby mě za těch pár dní, co zbývají do 1.dubence někde nechytli "povinná zimní výbava". Strašpytel.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Víš, co říkával starej Šchwarzenberg? Hlavně se z toho neposrat :D
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Budeš to holt muset odjezdit na kole :-?
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Blbé je, že to vypadá, že mi to moje NEzdraví chce hodit widle i do bajkování. Grrrr.
Odpovědět