https://www.novinky.cz/clanek/krimi-sve ... i-40464222
Moderátor: řidičBOB
To předpokládám. Štvou mě ale ty keci kolem o "selhaní jednotlivce". Podle výpovedí svědků se o něm vědělo, že je magor kdyz se napije, čemuž se zjevne nevyhýbal když se jde vykropit na švestkovej bál. Z mého pohledu zjevné selhání zaměstnavatele
Hele to možná jo, ale já jsem soukromej subjekt. Že se spousta věcí uklidí je mi úplně jasný, ale imo by se to nemělo dělat takhle okatě a veřejně. A z mýho subjektivního, idealistickýho a vlastně řádně naivního pohledu by měl policajt, tím spíš v uniformě, trošku dbát na nějakou vážnost a čest sboru. Než se starat o to, že tady s Frantou chodí na pivo.
Nemyslel jsem tento rozdíl. Myslel jsem pracovní zařazení a s tím související požadavky. To totiž není totéž.Stepan píše: ↑čtv 14 bře 20:55 A jinak, není kamioňák jako kamioňák. Ten 60yo pán, co pro nás jezdil smluvku vlastním tahačem je určitě jinej materiál než překompenzovanej Moldavec v 30 let starým MANu.
Ovšem, veřejnost v tom taky rozdíly nedělá.
Moje zkušenosti se sborem jednoduše nejsou dobré. A tím nemyslím nějaké povození někam do prdele na služebnu nebo držkování dopraváků. To první jsem si zasloužil, to druhé se mi neděje, chovají se vesměs korektně. Ať už si o tom, co předvádějí, myslím cokoliv.
Ale ta neochota, když jdeš něco nahlásit, ta mi prostě pije krev.