Politický koutek
Re: Politický koutek
Stepan: Směju se některým protestujícím i těm, co je protesty rozčilují. Holt se lidi musí stávkovat naučit a společnost to akceptovat jako normální jev. Zatím to ani po více než 30 letech neumíme. Tady v rajchu nedávno stávkovali piloti, pak letištní personál, ke stávce se chystají strojvůdci, teď stávkují některé maloobchodní sklady, zpozdily se mi balíky, furt někde nějaká stávka nebo protest. Stávka je jedna z legitimních forem tržního vyjednávání o cenu pracovní síly. Proto se tu nad tím nikdo moc nepozastavuje. Spíš je mi divné, proč se jinde po Evropě stávkuje poměrně často a v Česku skoro ne. Podle životní úrovně bych čekal opak.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
myslim, ze tohle se za covidu fest zhorsilo, ty svine zdechle si snadno prosadily, objednavkovy system pres internet. Na jakykoliv ukon 30minut. Takze kdyz jsme si sli ctyri vymenit obcanku kvuli bydlisti, tak 4x30minut. Odchazeli jsme za 10minut a ona mela 1:50 volno
Pravda vyděsí
Já bejt na jejich místě, tak to stopnu aspoň na týden. Dokud to nepocítí řetězec rodič/zaměstnavatel/státní rozpočet, tak se nestane nic.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
A čím to je, ze kuchari ve skolach stavkujou za vyssi plata a hospodsky nemuzou kuchare sehnat?
To samy provozni udrzbar x skolnik…
To samy provozni udrzbar x skolnik…
black on black, petliter, jebem na too 

- GeneHawkins
- Letec
Tak víš co... Školník tam třeba bydlí, a i když ne, tak dělá v podstatě co chce a kdy chce. Jasně, samo se to neudělá, ale větší věci stejně někomu zadá.
Kuchařka sice musí ráno, ale mimo tří, které se prostřídají, je v poledne s plnou taškou doma.
Ono se o tom samozřejmě moc nemluví, já jim to nezávidím, ale všechno má svý...
Kuchařka sice musí ráno, ale mimo tří, které se prostřídají, je v poledne s plnou taškou doma.
Ono se o tom samozřejmě moc nemluví, já jim to nezávidím, ale všechno má svý...
No, dyť já to tak trošku tušil. Jak se dá věta "když se Vám to nelíbí, tak táhněte" komunikovat nějak tak po fialovsku korektně?
Nasral bych jim do ruk

Nasral bych jim do ruk

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já taky. A zaměstnancům německého koncernu přdal i pár kopanců do prdele.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Myslíš ty partě operatorů výroby, co maj vsichni pohodlne 50 v cistym? 

Stepane, a těch 50 v čistým jim závidíš? Já bych za to na směny dělat nešel. Ty jo?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW