Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
Jj, ty hlídky, co kontroluji průjezdy kamionů, je mají. Nebo případně požádají o součinnost.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
MP Beroun snad měla před lety dokonce vlastní, jenom kvůli kamionům co stávali u Benziny.
Na tom Vypichu stávaj často, nebo v Holešovičkách u nájezdu (sjezdu) do (z) Blanky
Obojí mě celkem překvapuje.. Ale tam jezdí víc čechů, s nima se líp něco řeší než s cizincema na dálnici
Na tom Vypichu stávaj často, nebo v Holešovičkách u nájezdu (sjezdu) do (z) Blanky
Obojí mě celkem překvapuje.. Ale tam jezdí víc čechů, s nima se líp něco řeší než s cizincema na dálnici
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ano, buď jsou nahoře nebo dole.
Řeší se to s oběma stejně. Buď zaplatíš na místě nebo správní řízení. Rozdíl je akorát v tom, že cizince k němu nedostanou a tak je pokyn VŽDY vybrat kauci ve výši max sazby pokuty. Pokud nemá, znemožnit odjezd. Pak je to nezajímá - nedostaví se, kauce propadne.
Řeší se to s oběma stejně. Buď zaplatíš na místě nebo správní řízení. Rozdíl je akorát v tom, že cizince k němu nedostanou a tak je pokyn VŽDY vybrat kauci ve výši max sazby pokuty. Pokud nemá, znemožnit odjezd. Pak je to nezajímá - nedostaví se, kauce propadne.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Podle mě litr za 3 dny propadlou technickou da jenom absolutni kunda a i vzhledem prislusnice by to sedelo…
black on black, petliter, jebem na too 
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To je zvláštní, protože pokud vozidlo nevykazuje vady technické nezpůsobilosti, je BP 1500-2000.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Navíc 3 dny jsou trochu... na známce je vyznačen jenom měsíc a velký TP nemá řidič k dispozici. Ale to už jsem tu psal několikrát, že tyhle věci mají jít za provozovatelem...
Chápeš to?
- Lachende Bestien
- Letec
Čím víc pokut, tím víc adidas - základní pravidlo doleváků.
Neboli ze zkušeností vyplývá, že jejich převládající modus operandi lze charakterizovat jako "buzerovat a kasírovat".
A v zásadě máte samozřejmě pravdu, ale divím se, že zrovna vám ten litr až tak zexpresivnil výrazivo.
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Každý den umírá po nárazu auta násilnou smrtí zhruba 3300 lidí - hlavně chodců, cyklistů a motozyklistů.
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Každý den umírá po nárazu auta násilnou smrtí zhruba 3300 lidí - hlavně chodců, cyklistů a motozyklistů.
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
TD: policista koukne do dtb a má to během pár vteřin. Nechápu, proč by tohle mělo jít za provozovatelem?! Ten s tím vozidlem po komunikaci přece nejede...
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Ale chodí mu zprávy do datovky, o končící platnosti STK
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- Truck Daškam
- Letec
řidičBOB: A řidič si má platnost TK ověřit jak? Jakože 1.8.23 nepojedu s autem, co má na známce 8/23?
Pochopitelně že provozovatel se snaží udělat TK až během posledního tejdne a nezkracovat si ji (nebo co jsem aspon zažil já).
Provozovatel si to hlavně má ohlídat - at už jak píše MZ, nebo nějakou interní evidencí (což má každej normální autodopravce / správce vozoparku)
Pochopitelně že provozovatel se snaží udělat TK až během posledního tejdne a nezkracovat si ji (nebo co jsem aspon zažil já).
Provozovatel si to hlavně má ohlídat - at už jak píše MZ, nebo nějakou interní evidencí (což má každej normální autodopravce / správce vozoparku)
Chápeš to?