Teď jsem nějakou dobu přesedal mezi C-klasse a A4 obojí v předposlední generaci ve srovnatelných dieselech a jsem značně na vážkách. MB je značně lepší auto, ale Audi je výrazně lépe zpracované, zdá se interiérově odolnější (vzrání) a hlavně je výrazně provozně levnější...
Parkovaci automat A6 2011 po zajeti do podelne stojici rady vozidel. Nevim, kde lide z Audi delali autoskolu, ale zpatecka a smerovka k vyjeti asi nepovedou...
pjanda píše:Vsak ja nerikam, ze to je lopatarske tempo Za 20 s 3,0 TFSI dam takovou sviznejsi kombinaci, kdy moc neberu ohledy na spotrebu ani rychlost, ale jedu v podstate umirnene, neni to zadny spech...
Tedy že po vašem průjezdu volají případní policajti u silnice helikoptéru a nikoliv Gripeny...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
pjanda píše:Parkovaci automat A6 2011 po zajeti do podelne stojici rady vozidel. Nevim, kde lide z Audi delali autoskolu, ale zpatecka a smerovka k vyjeti asi nepovedou...
Ještě je potřeba se chytit levou rukou za lalůček pravého ucha a odříkávat přitom "kinhceT hcrud gnurpsroV"
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
tak jsem se o vikendu 20km svezl s vorsprungem v A7 3,0TFSI... moc to nebrzdi ani nejede, kupodivu je to pod plynem celkem pretacivy...dsg uz radi bez skubani, ale zato jak ponocnej od 180 celkem vyrazny hluk od bezramovych oken... a hlavne, to opravdu nebrzdi a DSG se nechce ani v 70 zaradit za 2
Docela mě dostal můj kamarád, celkem velkej fanoušek Audi, že tam tu Eminemovu písničku neslyší. Podotýkám, že jsem nejdřív pustil reklamu na Chyslera a pak od Audi.