Tak to je ještě hnusnější, než jsem čekal. Ta ohromná a smutně tvarovaná přední světla jsou prostě děs Stejně jako tvary celýho předního nárazníku a zasazení ledvinek do nich
Tak nevím, jestli si na design nové jedničky bude muset člověk chvíli zvykat, ale na první za mě ne Zepředu tupý výraz, proporcionálně příliš velké světlomety, zezadu světla z pola.. na druhou stranu interiér vypadá z fotek jako velký skok dopředu oproti první generaci.
brasci píše:deli: súhlas, tie chrómové lištičky to je des, mne sa nepáčia ani tie okolo okien a to nie len na sedme, ale tak celkovo...
já mam zase chromové lištičky kolem oken rád ale to na předku/zadku mi přijde jako něco dobastleného z Tesca, asi bych to auto bral v nějaké šédé, aby to nebylo tak výrazné
pjanda píše:Ten chrom na prednim a zadnim narazniku je opravdu ujety. Zdalky to vypada jako mlhovky, z blizka jako zrcatka pro posledni kontrolu stalosti pletove masky pred definitivnim odchodem do gay klubu. Jak jsem to napsal primo v clanku, jako by to tam nekdo pridal pote, co uz to autp dodelal a "neco mu na nem chybelo"...
Tak to asi bude nějaký ugly tuzing packet, protože jsem v pátek okukoval jednu 730d v Ostravě a ta to vůbec neměla Na předku měla jen nějakou úzkou lištičku mezi mlhovkama a na zadku tuším nic, jen lištu mezi světlama, hned to auto vypadalo trochu líp
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!