Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Jasně. Mě fascinuje, jak jsou všichni Einsteini.
Nesvítí ti světlo, protože přestalo během jízdy. Zastaví tě hlídka a upozorní. Řekneš, žes o tom nevěděl, protože během jízdy. Poděkuješ a rozjedeš se. A ejhle. Přestupek, protože už jsi o tom věděl... Takže zase doplníme zákon? A co, když to bude večer a světlo do silnice?
Jasně, budeme to tolerovat...ale to si pak řekněme rovnou, že ten paragraf můžou rovnou vypustit.
Nesvítí ti světlo, protože přestalo během jízdy. Zastaví tě hlídka a upozorní. Řekneš, žes o tom nevěděl, protože během jízdy. Poděkuješ a rozjedeš se. A ejhle. Přestupek, protože už jsi o tom věděl... Takže zase doplníme zákon? A co, když to bude večer a světlo do silnice?
Jasně, budeme to tolerovat...ale to si pak řekněme rovnou, že ten paragraf můžou rovnou vypustit.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

No já teď parkuju 2 auta před panelákem na Petřinách a obě maj po roce přední spz důlkovanou od tažnýho na 2-3 místech. 1 spz už jsem rovnal a znova lepil. Baráky jsou tu plný seniorů, parking skills bída, tažný na autech tu maj snad všichni krom mě. Jednu cizí spz už jsem ze země sbíral před barákem...takže asi jak kde.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Btw: to bych taky vesele pokutoval - koule, která je demontovatelná, jak s ní dementi jezdí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Truck Daškam
- Letec
Jenže v případě nesvítícího světla není dolní sazba trestu správní řízení a ztráta ŘP.
Chápeš to?
Takže budeme přimhurovat oči podle toho, jaká hrozí sankce?Truck Daškam píše: ↑stř 10 kvě 21:04 Jenže v případě nesvítícího světla není dolní sazba trestu správní řízení a ztráta ŘP.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Ale to ze sa podakujes a rozbehnes je uz tvoje jednoznacne rozhodnutie. Mal si sancu to opravit, mal si sancu zavolat si odtahovku. Ale nebudes sankcionovany za vec ktorej si predist nemohol(vyhorenie ziarovky, odpadnutie SPZ)řidičBOB píše: ↑stř 10 kvě 19:53 Jasně. Mě fascinuje, jak jsou všichni Einsteini.
Okrem toho, minimalne slovensky zakon v tom ma celkom jasno:

Takze ak ti prave neprestalo fungovat stretavacie svetlo v noci, ktore by uz ohrozovalo bezpecnost premavky, tak s tym mozes dojst minimalne do servisu.
Prekvapivo kvoli tomu ludia nezomieraju len preto ze sme na slovensku/cesku/dopln svoju oblubenu krajinu.
Rz ti neupadne z ničeho nic. A pokud je rámeček poškozeny, zohybany, etc. a značka v něm drží na dobre slovo, není to náhle a neočekávané ztraceni během jízdy. Ale to bys zjistil, kdybys provedl kontrolu vozidla před jízdou, jak ti nakazuje zákon.
- Truck Daškam
- Letec
Ne, ale dolní sazba trestu má bejt "normální". Mimochodem, co je nebezpečnější? Jízda bez RZ nebo bez světla?Takže budeme přimhurovat oči podle toho, jaká hrozí sankce?

Navíc je úplná hovadina, kvůli ukradená/ztracené RZ volat odtah, případně odstavit vozdlo kdesi v polích a dojet zpět s novou RZ...
Chápeš to?
Tak chybějící rz není z důvodu, ze by bylo nebezpečné vozidlo, jako posádka.