Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
honziss
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od honziss »

petr_riha píše: stř 10 kvě 14:20
honziss píše: stř 10 kvě 14:05 Protože zákon nerozlišující úmyslné vyjetí bez spz a její neúmyslnou ztrátu během jízdy je nesmysl.
Tak pokud by dotyčný nebyl bbly, nikdy by neřekl, ze bez ni vyjel. Pak tedy zahodme značky, protože “mi teď zrovna odpadla za jízdy”.
Myslím, že posoudit jestli tam někdy nějaká značka byla se dá snadno a jestli někdo bez tý upadlý jezdí hodinu nebo půlroku se dá taky. Kvůli troše tolerance ze strany PČR k chybějícím spz je nikdo aspoň trochu normální zahazovat nebude...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ráno lítal i nad D5 :ymapplause:
Rovněž upozorňujeme že za porušení zákazu předjíždění hrozí řidiči pokuta od 5 000 do 10 000 Kč a zákaz činnosti od 6 měsíců do 1 roku!
Jestli jim ti za to stojí...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Takže mám mít v autě kalibrovane cosi, co mi řekne, jestli jede 60 a mužu ho na zákazu předjet, nebo 61 a už ho předjet nesmím? Btw. 60 je docela velká rychlost, a předjíždění muže trvat relativně dlouho na to, aby nebylo bezpečné.
Úplně to samý, jako 1,5m od cyklisty. Prostě tvoje zodpovědnost - pokud si nejsi jistej že jede pod 60, nikdo tě nenutí ho předjíždět.

Když je někdo debil a ani si nepodřadí - bude dlouho předjíždět kdekoliv a cokoliv a je úplně jedno, jak zní zákon
Zatímco poctivka, co mu ji nějakej šmoula urazí na parkovišti a on si ji pro jistotu dá za čelní sklo, aby jako dojel, je v prdeli prakticky obratem.
Přesně tak. Než si ji dát "poctivě" za okno, je lepší ji dát do kufru pod koberec a tvářit se, že o ničem nevíš...
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

parkoval jsem na sídlišti tak 15 let a nikdy mi nikdo RZ neurazil ;-) Takže ok - jako pohádka na dobrou noc dobrý.
Ale vždy, když si za zadní zatmavené okno hodím převozku, staví mě každá hlídka :))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Do mna tiez este nikto nikdy nenabural, ale tak nebudem tvrdit ze nehody neexistuju.

Sanca ze ti SPZ odpadne za jazdy je nizka, ale nie nulova. Hlavne ak je ten ramcek stary, vypaleny od slnka...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Aha, takže má zákon řešit možnosti s pravděpodobností 1:milon?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

abgx1: Díky parkovacím čidlům to je dnes asi lepší.. ale ještě před 10lety byly RZ normálně od koulí - protože koule byla předchůdce čidel. Já parkoval S80 z 90% v řadě a přední RZ byla dojebaná koulí
Chápeš to?
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

řidičBOB píše: stř 10 kvě 14:51 Ráno lítal i nad D5 :ymapplause:
Rovněž upozorňujeme že za porušení zákazu předjíždění hrozí řidiči pokuta od 5 000 do 10 000 Kč a zákaz činnosti od 6 měsíců do 1 roku!
Jestli jim ti za to stojí...
A to pokaždé automaticky jdou papíry do čistírny, nebo to můžou hodit např. na nesprávný způsob jízdy v pruzích apod.?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Pokud je tam dopravní značka, nelze uložit jiný trest.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

řidičBOB píše: stř 10 kvě 17:34 Aha, takže má zákon řešit možnosti s pravděpodobností 1:milon?
Uplne by to stacilo vyriesit ako v pripade svetiel. Ak prestali svietit pocas jazdy tak si nic neporusil a nevedel si o tom tak si nic neporusil.
Odpovědět