IT poradna
Re: IT poradna
to by se mlelo a mlelo a skončilo by to tím, že by se dohodl další mítink

Pravda vyděsí
Taky mám raději osobní setkávání se s lidmi, než on-line meety. I když je to dražší a casove náročnější. On-line meetum jsem nepodlehl ani během covidu. 
V jakem oboru děláš, jestli to neni tajne?

V jakem oboru děláš, jestli to neni tajne?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Jestli to teda byla otazka na me, tak vyroba preciznich kovovych produktu. (velikost od 0.05 az po cca 100mm)
Zakaznik je bud v odvetvi Medical(nad narodni konglomeraty a vyrobci davkovacu medikamentu a inhalatoru a pod), Aerospace(soucastky pro dopravni letadla), Automotive(soucatky pro Tier 1-2, cokoli maleho kovoveho co je na aute pro top 10 znacek), nebo taky precision devices(coz byl pripad zmineneho dealu jiz vyse, produkt pouzivan u vyrobce jemne techniky pro testovani PCB komponentu a chipu)
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp + gearbox tune
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
						ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
Zajímavé, díky.

2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
Circa tři dny sem bojoval s macem (juniorčin) - přestal ji tisknout na naší domácí tiskárně, nakonec se ale podařilo - už zase tiskne, ufff. Já su stará škola (odkojený woknama) = je to teda úplně jiný "svět", mac bych teda nechtěl ani omylem.

Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
						- 
				yangyeo339
- Dítě v autě
Ve win10 je pdf tiskarna od MS ale ty mas asi 7ky. word unscrambler

Potřeboval bych poradit: Její (stolní) pc, má asi 7 let, bez důvodu zničehonic začala blbnout wifina: APN vidí, ale trvale nepřipojeno, dyž ji manuálně vypnu a zapnu, tak na pár sekund wifi připojení naběhne a pak zase vypadne a už nenaskočí. Diag sítě/wifi = 0. Díky.
EDIT: Pokus - vzal jsem to heblo do prce, připíchnul na naši firemní wifinu a ..... bez problému ji drží = v HW pc asi žádný problém nebude. Je to záhada, du písnout na naši wifi podporu.
EDIT EDIT: Tak po přinesení z prce a zapojení doma se wifi chytla a drží (prozatím). To sem teda jelenec. Žeby ji "umravnilo" to zřízení jiné wifi frci?

EDIT: Pokus - vzal jsem to heblo do prce, připíchnul na naši firemní wifinu a ..... bez problému ji drží = v HW pc asi žádný problém nebude. Je to záhada, du písnout na naši wifi podporu.
EDIT EDIT: Tak po přinesení z prce a zapojení doma se wifi chytla a drží (prozatím). To sem teda jelenec. Žeby ji "umravnilo" to zřízení jiné wifi frci?
A další pavprochovo IT divítko - asi hodinu sem neska neúspěšně zápasil s xlsx souborem (Win11, Office 2000+ prohlížeč x): "soubor nelze otevřít", v zápalu boje sem ho zkusil otevřít u kolegy (Win10, Office 2007) = taky neotevřel. Ale... následně sem ten soubor ve svém pc už otevřel (a soubor fungoval). Nechápu. Mrkvozoft.

To cumim ze mas w11. Ti ms vnutil vid 

2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
						ex
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kwRe: IT poradna
IT lama zase fčera škaredě narazila, naštěstí neska s pomocí kolegy sem to zase opravil: Fčera na mě Win11 zařvaly, že aktualizace, taxem to odklepnul a pak to trvalo skoro 4 hodiny než se to nain(g)stalovalo. Napřed to vypadalo, že bez collateral damage, ale při synchronizaci sem přišel NATO, že moje Win11 ztratily síťové spojení s firemním serverem, neska mi kolega poradil, že je to známá chyba Win11 24H2 a že jedině odinstal. Najít ten správný chlívek odinstalace updatů mi docela trvalo, ale povedlo se, už sem zase ve starší verzi Win11 22H2 a síť na server už zase mám. Tožtak. Takže 24H2 (pro mě) NEBRAT!