Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Když mi zákáží vjezd do centra (jsem ale rezident P2), tak tam jezdit nebudu. Sockou rozhodně ne. A nebudu tam utrácet peníze. Easy. Já se s tím nějak popasuju.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Truck Daškam
- Letec
Já do centra jezdím jenom mixem, osobákem (tj. soukromě) vůbec. Jediný co, že tranzituju z jednoho konce Prahy na druhý, což je MHD zdlouhavá sebevražda
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Když to jde, chodím v centru pěšky. MHD nikdy. Stačí mi, když jede malej s babičkou a pak mi vypráví, jakej tam byl smrad.
Fakt jsem tím jel od dob studií tak 10x a to už je v bratru mnoho pětiletek.
Fakt jsem tím jel od dob studií tak 10x a to už je v bratru mnoho pětiletek.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Truck Daškam
- Letec
To záleží, v jakou dobu - nebo řešením je jet načatej lahví a už ti to tolik nepřijde 

Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ne pro všechny je metro vhodné. Já než se k metru dostanu (nepočítám pak samotnou cestu metrem), jsem autem v práci. Muzu si vybrat, kdy jedu, tak mi špičku samozřejmě. Před nebo po ni.Truck Daškam píše: ↑pon 17 dub 17:49 Nevím jak fungujou ty kancelářský budovy - ale ono jim prkování zaměstnanců je tak nějak buřt- Staví to u metra, takže existuje předpoklad využívání MHD - ale ono ejhle, zaměstnanci jsou proti
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Přesně tak. Sochou jen z baru, smrdici víc než ostatní. Nebo ve stavu, ze ti to je jedno.
- Truck Daškam
- Letec
No, kromě termínů "metro mám daleko" nebo "můžu si vybrat kdy jedu" tady ještě máme "kam zaparkovat auto". A s tím posledním termitem si nikdo vrásky nedělá a zahodí to tam, kam to vyjde - protože přece když už jede autem, zaparkuje co nejblíž ke vchodu
Ačkoliv sám MHD nejezdím (protože do centra nepotřebuju), tak ten kdo jezdí periferie > centrum a zpět, tak je MHD víc než luxusní (kromě třeba Písnice) Nepočítám mimopražský, tam to bude s MHD vždy na nic - ale to je jejich boj, když se proti logice musí odstěhovat z Prahy, kde pracují
Ačkoliv sám MHD nejezdím (protože do centra nepotřebuju), tak ten kdo jezdí periferie > centrum a zpět, tak je MHD víc než luxusní (kromě třeba Písnice) Nepočítám mimopražský, tam to bude s MHD vždy na nic - ale to je jejich boj, když se proti logice musí odstěhovat z Prahy, kde pracují
Chápeš to?
No, ono pokud potřebuješ za den stihnout 3 schůzky po 1,5hod., jednu v centru Prahy, druhou v Benešově, třetí třeba někde u Letiště (a je jedno, jestli v Praze, tzn. na Šárce, nebo nedejbože v Horoměřicích nebo kdekoliv dál), tak to bez auta prostě nedáš.
A představa, že pojedeš do centra sockou, pak se vrátíš domů pro auto a vydáš se teprve na ten Benešov, tak autem už budeš v Říčanech.
A představa, že pojedeš do centra sockou, pak se vrátíš domů pro auto a vydáš se teprve na ten Benešov, tak autem už budeš v Říčanech.