Tohle sis mohl odpustit. Já bych se tam asi taky s mixem nevešel, nemám toho s ním moc naježdínoTruck Daškam píše: ↑pát 14 dub 09:17 Já vím, že Bob s Petrem by to dokázali vymyslet lépe... ale já ne no
Onboard videa
Re: Onboard videa
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- Truck Daškam
- Letec
Není potřeba to brát nějak jízlivě.. bylo to spíš takově přátelské rýpnutí 
BMW tam stát může - protože křižovtka T, Superb pochopitelně ne
BMW tam stát může - protože křižovtka T, Superb pochopitelně ne
Chápeš to?
Zrovna v tomhle případě to BMW nejspíš ano, ale často se setkávám s názorem "tohle je T, tady stát můžu", ale už je dál nenapadne, že těch pravidel ohledně stání je víc, například 3m v každém směru.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
akorát, že podle tvého videa to BMW stojí v protisměru...
Ten Sup to bude mít na 5m velmi těsně, si myslím.
Ten Sup to bude mít na 5m velmi těsně, si myslím.
250kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Tak to by tam nesměla stát celá ta jednosměrka. A pokud akceptujeme tu, je i to BMW "v pořádku".
Hele, to je klidně možný, že tam nenechají 3 metry místa v jednom směru a nemá tam de iure nikdo co stát.
- Truck Daškam
- Letec
Jsou ulice, kde není ani 2,5m a nijak se to neřeší.
Ale pak se hrozně všichni díví, když po průjezdů hasičů chybí autům zrcátka
Ale pak se hrozně všichni díví, když po průjezdů hasičů chybí autům zrcátka
Chápeš to?
Je spousta komunikaci, měst a obci, kde by se v zástavbě nedalo stát skoro nikde (protože obousměrná silnice, která má sama o sobě horko těžko 4 metry, po jedné straně auta na chodníku kolem, zbývá průjezd tak 2,5-3m. A nejde ta auta nechat ani jinde, protože ani náměstí o kilometr dal není nafukovací a všechna auta by se do toho města/obce nevešla.
V jedné takové sám bydlím (já místo na Parkovani mám, ale sousedé nikoliv a stojí na ulici, kde nejsou ani ty tři metry a je navíc obousměrná), skoro celou rodinu komplet mám v místech, kde se parkující na chodníku, aby aspoň někdo kolem projel.
- Truck Daškam
- Letec
Tak ono zase nutno podotknout, že parkování soukromýho auta není problém obce - kdo chce auto, je jeho boj kde ho bude parkovat a veřejná ulice to není - ačkoliv se může zdát, že to problém obce je.
Obec to bude chtít řešit tam, kde je nějaký zájem - typicky náměstí, kde "autaři" to město defacto živí. Že nemá kde parkovat Fanda z ulice Dolnohorní, nikoho nezajímá - vlastně at si nasere a dá si to na svůj pozemek.
Obec to bude chtít řešit tam, kde je nějaký zájem - typicky náměstí, kde "autaři" to město defacto živí. Že nemá kde parkovat Fanda z ulice Dolnohorní, nikoho nezajímá - vlastně at si nasere a dá si to na svůj pozemek.
Chápeš to?
- GeneHawkins
- Letec
Já jsem taky pro, neparkovat na ulici a neplatit spořební daň z paliv...Truck Daškam píše: ↑pát 14 dub 18:47 Tak ono zase nutno podotknout, že parkování soukromýho auta není problém obce - kdo chce auto, je jeho boj kde ho bude parkovat a veřejná ulice to není...