Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Stát taky nařídil spoustu jiných věcí. To se má tedy starat o vše? Už se v tom trochu ztrácím...chceme tedy vodit za ručičku nebo ne?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

-
- Autoškolák
Když nařizuje, tak má nastavit podmínky, aby občan nebyl v pozici, ať udělám co udělám, jsem vinen. Odpočívky jsou potřeba stejně jako údržba. Ono bez souhlasu státu si parkoviště k silnici ani dálnici nepřipojíte. Takže nikdo nebude pořizovat pozemek u dálnice, když nebude vědět, jestli by ho pak připojil. Slušný korupční potenciál.
A když nechceme být vedený za ručičku, tak bychom mohli na všech silnicích vyhlásit, že se v zimě neudržují a kdo chce jezdit i v zimě, tak si lopatu, řetězy popř. naviják pořídí.
- Truck Daškam
- Letec
Aha, vím co myslíš.Je tam EuroOil a pár míst.
Ty si myslíš že rumun co to tu nezná a zbývá mu pár minut jízdy, že sjede na každým exitu a projede si okolí, jestli náááhodou tam není zašitá nějaká malá pumpa s místama?
Připomínám, že nemá tušení kde (a jestli vůbec) se tam případně otočí, či ho silnice nenavede do zákazu
A to je přesně ta EuroOil - nebýt tam místo, neotočí se tam a vjede přímo do zákazu v Berouně
Pleteš jabka s hruškama. Stát po tobě nic takovýho nevyžaduje. Odstavení kamionu stát vyžaduje a případně dost mastně postihujeMusím se zeptat státu (= nás všech), jestli by mi taky nechtěl zafinancovat provoz výrobních prostředků. Třeba serverovnu s připojením na páteřní internet, svoje servery mám a energii na jejich běh zaplatím.
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
To je jako s těma odklízecíma rampama - může být deset zákonů o úklidu, ale pokud nějakým způsobem nezajistí rampy (třeba normou na parkoviště stejně, jako to má počet míst pro invadily), sníh na střechách prostě bude.Stát taky nařídil spoustu jiných věcí. To se má tedy starat o vše? Už se v tom trochu ztrácím...chceme tedy vodit za ručičku nebo ne?
Koneckonců - rampy mohli být dávno před zákonem
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ad zima: lopatám v kamionech je to stejně jedno. To, co na silnicích předvádí každou zimu, pociťuje každý řidič.
A tedy, úplně nevím, co to má společné a voděním za ručičku.
Ad parking: jak jsem psal v tom konkrétním případě - o 9 km dál bylo pokokot místa. Mají např. vysílačky, mohou se na parkování kdykoliv.... Například. Ale co si budeme namlouvat - jednoho truckera máme i tady, takže jejich uvažování si asi umíme odvodit.
Ad parking: jak jsem psal v tom konkrétním případě - o 9 km dál bylo pokokot místa. Mají např. vysílačky, mohou se na parkování kdykoliv.... Například. Ale co si budeme namlouvat - jednoho truckera máme i tady, takže jejich uvažování si asi umíme odvodit.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
TD: ne, stát chce, abys nejel 20h vkuse. Jak to uděláš, je tvoje věc.
A jestli tedy Rumun jede na krev s výkonem, tak to je fakt jeho boj.
A jestli tedy Rumun jede na krev s výkonem, tak to je fakt jeho boj.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

1. Platím spotřební daň z benzínu, která slouží pro financování infrastruktury https://www.sfdi.cz/soubory/obrazky-cla ... zpoctu.pdfmlunovozík píše: ↑čtv 09 bře 11:13Jenže řidič do společného:
1. Platí spotřební daň z nafty či benzínu, která byla kdysi zavedena s odůvodněním, že její výnos bude používán na financování infrastruktury. (Drží se toho už jen Švýcaři).
2. Platí mýto.
3. Platí silniční daň.
a 4. Pauzu nařídil stát, tak by se měl postarat.
2. Platím dálniční známky za větší pálku, než lecjaký náklaďák do 7,5 tuny. Kdybych platil mýto jako on, musel bych za ty peníze najezdit po dálnicích každým autem 33000 km ročně.
3. Platím siniční daň.
4. Stát nařizuje i hygienickou likvidaci lidských odpadů, měl by financovat i hajzlpapír?
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
-
- Autoškolák
A co kdyby ŘSD na těch informačních cedulých, které stály tři prdele, místo nenahraditelných informací `Jeďte opatrně` či `Mokrá vozovka` dalo info kamioňácký parkoviště km xxx plno, km xyz bfl míst volno atd.? To bych chtěl asi moc?řidičBOB píše: ↑čtv 09 bře 12:51 Ad zima: lopatám v kamionech je to stejně jedno. To, co na silnicích předvádí každou zimu, pociťuje každý řidič.
I v Rumunsku mají Google Maps. A když chce mít jistotu, zapíchne to v Modleticích, tam bude mít místo určitě (protože nikomu se za parkování platit nechce).Truck Daškam píše: ↑čtv 09 bře 12:43 Ty si myslíš že rumun co to tu nezná a zbývá mu pár minut jízdy, že sjede na každým exitu a projede si okolí, jestli náááhodou tam není zašitá nějaká malá pumpa s místama?
Mohl by mi stát financovat i parkovací stání, musel jsem si dvě koupit, každé po půl mega. Mohl by mi stát financovat kontroly požární bezpečnosti, když je vyžaduje a mastně postihuje?Truck Daškam píše: ↑čtv 09 bře 12:43 Stát po tobě nic takovýho nevyžaduje. Odstavení kamionu stát vyžaduje a případně dost mastně postihuje
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Od čeho mají dopravci ČESMAD? Aby si dali jednou za čas mecheche se šampíčkem a chlebíčky?
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ