Já nepsal fuj Amerika. Kde jsi to četl? Tu válku myslíš řídí zelený mužík nebo amíci? Vždy řídí ten, kdo to platí. Opak by byl podivný. A Pavel má cestičkou dobře umetenou. Zase vždy platilo, kdo maže, ten jede. Odkud jsou ty prachy můžeme spekulovat. Pravda může být jiná.
Politický koutek
Re: Politický koutek
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak předně - válku řídí Vladimir Vladimirovič 
Že PP bude v Americe oblíbený, je asi vcelku jasné.
Nechci nikomu napovídat, ale fakt, že začal studovat v r. 1988, školu nakonec dostudoval již po pádu režimu, udělal v AČR vcelku hezkou kariéru a dostal možnost býti hodně vysoko ve struktuře NATO, může nabízet i jiná vysvětlení, než jenom to, které tlačí PR Agrofertu.

Že PP bude v Americe oblíbený, je asi vcelku jasné.
Nechci nikomu napovídat, ale fakt, že začal studovat v r. 1988, školu nakonec dostudoval již po pádu režimu, udělal v AČR vcelku hezkou kariéru a dostal možnost býti hodně vysoko ve struktuře NATO, může nabízet i jiná vysvětlení, než jenom to, které tlačí PR Agrofertu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

https://www.novinky.cz/clanek/volby-pre ... .seznam.cz
Podle mě si Andrej svým počínáním, akorát podřezává větev a snižuje šanci na úspěch, na minimum.
Podle mě si Andrej svým počínáním, akorát podřezává větev a snižuje šanci na úspěch, na minimum.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nepodceňoval bych sílu této primitivní a přizemní kampaně.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- GeneHawkins
- Letec
Ty bys byl u nich taky...Stepan píše: ↑ned 15 led 21:30Problém je imo v tom, že jeho "nebytí" elitním komoušem je daný jenom tím, že to nestihl... Jeho zaměření a (plánované) studium ho ke kariéře v disidentu opravdu nepředurčovalo![]()
Teď jsem zahlídl v nějaký FB skupině Pirátů, že jako Babiš byl u komoušů 9 let a Pavel jenom 3.
No tak Babiš je ročník 1954 a Pavel 1961. Oboum jim členství končí rokem 89. To je vopravdu argument za dva rohy![]()
Tohle AB nemůže vyhrát, to není soud o čapák, tohle je být prezidentem ČR. A jestli budeme mít prezidenta co neumí mluvit česky, tak můžeme zrušit vyučování češtiny na školách a děcka mluvte si jak chcete.
- GeneHawkins
- Letec
Doufejme.
A nevim proč se bojí nějakýho spojení s KGB, dyť to je jenom takovej papír, taková složka na to už musí být přeci AB zvyklej z toho se zase nějak vylžeš to dáš! 

Třeba byl. Ale snad by mi sebereflexe dovolila se po pádu režimu necpat do veřejných funkcí a radši se stáhnout do ústraní.GeneHawkins píše: ↑ned 15 led 23:11Ty bys byl u nich taky...Stepan píše: ↑ned 15 led 21:30
Problém je imo v tom, že jeho "nebytí" elitním komoušem je daný jenom tím, že to nestihl... Jeho zaměření a (plánované) studium ho ke kariéře v disidentu opravdu nepředurčovalo![]()
Teď jsem zahlídl v nějaký FB skupině Pirátů, že jako Babiš byl u komoušů 9 let a Pavel jenom 3.
No tak Babiš je ročník 1954 a Pavel 1961. Oboum jim členství končí rokem 89. To je vopravdu argument za dva rohy![]()
black on black, petliter, jebem na too 

- GeneHawkins
- Letec
Zaplať bůh, že se tam cpe.