Nejvíc mě pobavila nehoda u D1, kde se převrátil kloubový dumper při stavbě haly... Titulek zněl "U D1 se převrátil bagr s vozíkem"

Moderátor: řidičBOB
To se stačí podívat do zrcátka a kouknout co se děje za mnou, a sekunda je spolehlivě pryč.„Abyste odvrátil ten střet, měl jste začít brzdit asi o vteřinu dříve. Ta vteřina nepozornosti, během které auto ujelo 20 metrů, zapříčinila, že došlo k dopravní nehodě,“ řekl Fila s odkazem na znalce. Ti mimo jiné zjistili, že kdyby Koloc začal brzdit ve chvíli, kdy se rozsvítila brzdová světla autobusu, tak by stihl zastavit a nic by se nestalo.
Ano, to je taky problém. Jenže prostě je to ústupek který se toleruje (nebo aspon tak to mám já), protože kdyby se měl řadit až 30m přede mnou, předjížděl by logicky o to déle (a to se týká i osobních aut pochopitelně).Btw: podívej se, jak se to mamrdi běžně předjíždí - náveš mine kabinu a už se řadí. Někdy možná stejně přísně, jako já. Akorát - ten druhý přes něj píču vidí a pak, po zařazení zrychluje tak o jednotky kmh.
.Dělají z něj obětního beránka, ale přece už když se ten bus před něj řadil, musel vidět, že vepředu něco smrdí.
Každý občas něco zadrbe, tady to bylo bohužel fatální..