Autohadanky
Re: Autohadanky
pJanda: Správně, samozřejmě...
Přinejmenším ta značka mi celkem známá přijde, pár kousků jiných typů je i v ČR. Tohle ovšem asi ne, neviděl jsem to live ani na žádném srazu (škoda).
Přinejmenším ta značka mi celkem známá přijde, pár kousků jiných typů je i v ČR. Tohle ovšem asi ne, neviděl jsem to live ani na žádném srazu (škoda).
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! 

Tak hoď nejaké dojmy, aký je R5 turbo?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bez RZ to jezdí moc hezky 
Ale vážně - je to velmi rychlé auto, na které je potřeba mít zkušenosti. Zátah toho motoru je docela brutální a nad 3000ot je v podstatě jedno, co je tam zařazeno - reakce na plyn je okamžitá, možná až trošku příliš ostrá. Zvuk krásný a při přepnutí do režimu "S" se ve výfuku otevře klapka (jako u Panamery) a je to ještě libovější
Podvozek pěkný, ale pouze na kvalitních silnicích...jakmile je povrch nekvalitní (v ČR drtivá většina), tak auto je poněkud neklidné a člověk má co dělat, aby to udržel na silnici. Ono je to ale taky tím, že se snadno zkouší, kde je limit toho auta. A musím říct, že je hodně, hodně vysoko. Občas se vyplatí kouknout na tacho, bo ručička umí stoupat kurewsky rychle!
Za sebe říkám, že to je skvělé auto...jen ta cenovka

Ale vážně - je to velmi rychlé auto, na které je potřeba mít zkušenosti. Zátah toho motoru je docela brutální a nad 3000ot je v podstatě jedno, co je tam zařazeno - reakce na plyn je okamžitá, možná až trošku příliš ostrá. Zvuk krásný a při přepnutí do režimu "S" se ve výfuku otevře klapka (jako u Panamery) a je to ještě libovější

Za sebe říkám, že to je skvělé auto...jen ta cenovka

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time