Tak to je ten hlavní důvod jejich přístupu k celé věci že.
Při tom nárůstu cen za poslední rok a půl a tím, že na každou budoucí skladovku už čekají ještě 2-3 další zákazníci, kdyby někdo náhodou odstoupil, je pro ně vlastně lepší "dělat mrtvého brouka" a nějak to dopadne.
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
řidičBOB píše: ↑sob 08 říj 07:23
Měla být vyrobená teď ve čtvrtek. Ale nemám info, zda to proběhlo - neměl jsem čas…je to rok od objednání, takže den, dva sem a tam
Nevyrobili. Náhradní termín nebyl stanoven.
Asi místo toho vemu Insignii GSi 230k. Resp. kolega si to vybral, že by do toho šel…
Tak GSi nebude špatné auto, možná na delší trasy i pohodlnější. Ale v obou případech jsem jel jen klasickou Insi a poslední OCtu jen ve verzi Combi s 1.5 TSI, tak je to jen domněnka.
Zaráží mě, ale že Škodovka zruší výrobní slot pro auto a není ani schopná říct, kdy jej teda vyrobí. To už hovoří o totálním zmatku.
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
Insignia bude pohodlnější, bude mít schopnou čtyřkolku, ale bude podstatně línější. Moc jsem nestudoval ceny náhradních dílů, ale myslím že i tam bude Insignia nákladnější.
Prý existuje jedinec, který s Insignií problém nemá. Já ho ale osobně neviděl.
Kolegova (3r a 70tKm) byla dnes leasingovkou prohlášena za neopravitelnou a předčasně ukončují operák.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Cupra dodava aktualne z celeho VAG najlepsie co mam info, takze eventualne Formentor, alebo Leon Sportstourer.
Obe k dispozicii aj iba ako 245k 2.0 TSI a DSG a FWD...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...