Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: Onboard videa

Příspěvek od brnenska.odchytova »

Truck Daškam píše: sob 10 zář 09:08 Já na tyhle vědecký a hlavně katastrofický eseje nehodlám reagovat.
Mě by jsi řídit v přilbě, protože může na tebe spadnout čínská kosmická lod nebo malý asteroid. Jeden nikdy neví

Předevčírem jsem si ovíněn sjel na koloběžce pro tonic na pumpu. Bez helmy a jel jsem skrz autobusové nádrží, kde je jednosměrka. Katastrofa.. Mohl se tam ve 2h v noci z ničeho nic objevit autobus plný lidí, já do něj v plné rychlosti nabourat a po odrazu od čelního okna skončit pod ním :-D

To je to samý jako cyklista vs. červená na přejezdu. Každej druhej to dává do videa... A já ne. At si jede, já bych na kole možná nejspíš jel taky. Řeší se strašný hovna
Jasně... ale uvědomuješ si, že tím, že jezdíš vědomě na červenou tomu deš tak trochu naproti? Resp. je mi jasný, že tobě je to u prdele.. páč sedíš v náklaďáku, takže tobě se nic nestane...
Kolikrát myslíš, že je potřeba něco udělat, než se z toho stane bezmyšlenkovitej zvyk? Přemýšlíš nad tím, kdy zapnout stěrače? Nebo jak zařadit 3?
Přilba tě neochrání od toho, když tě sejme auto, ale ochrání tvou kebulu od toho, aby se rozlouskla o silnic, když hodíš tlamu...
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

řidičBOB: Sedím prdelí na více židlích, asi tak bych to řekl (nebrat doslova, židle nemám rád). Videa s VRZem by byla zajímavější, ale prostě to nemíchám dohromady a ani bych neměl.. a hlavně nechci to míchat.

brnenska.odchytova: Tam kde jsem na červenou jel, si to skutečně můžu dovolit - ted jmenovitě v Petrovicích, co si vybavuju červenou, to je třeba semafor, kde je kolizní jeden směr - konkrétně vozidla odbočující z protisměru doleva. Tam někoho přehlídnout je nereálný - to bych musel bejt slepej debil
Chápeš to?
Čičo
Řidič začátečník

Příspěvek od Čičo »

No, minimálne polovica už je splnená...
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Jako že jezdíš se stavení sutí s modrým majákem? 😂
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Truck Daškam
Letec

petr_riha: Ne. A řešit to nebudu, protože to nebudu míchat. Stránka Truck Daškam se něčemu věnuje a u toho to zůstane. Když už, tak bych založil další kanál a profil
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No, tipoval bych maximálně SDH ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Truck Daškam píše: sob 10 zář 19:56 řidičBOB: Sedím prdelí na více židlích, asi tak bych to řekl (nebrat doslova, židle nemám rád). Videa s VRZem by byla zajímavější, ale prostě to nemíchám dohromady a ani bych neměl.. a hlavně nechci to míchat.

brnenska.odchytova: Tam kde jsem na červenou jel, si to skutečně můžu dovolit - ted jmenovitě v Petrovicích, co si vybavuju červenou, to je třeba semafor, kde je kolizní jeden směr - konkrétně vozidla odbočující z protisměru doleva. Tam někoho přehlídnout je nereálný - to bych musel bejt slepej debil
Víš, že je strašně nebezpečný používat "vybírám si, který zákony pro mě platí a který ne, protože si to můžu dovolit"?
Nemyslím si, že z tý velký obludy v který jezdíš je tak nereálný přehlídnout nějakýho outlýho cyklistu, co se ti schová do sluníčka...
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Po Praze se projížděli na oji tramvaje.
A co dělají o prázdninách Vaše děti?
https://www.youtube.com/shorts/FsGz4IKbit4
Přílohy
#shorts04.jpg
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

My se zase vozili zezadu na traktorovém přívěsu se senem, kde nás řidič neviděl, no byla to teda menší rychlost, než na tramvaji.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Truck Daškam
Letec

No vidíš, dneska by řidiče traktoru obvinili pomalu z pokusu o vraždu nebo něco takovýho..
Chápeš to?
Odpovědět