Kdyby si stoupla ke stojanu, tak tu hadici má volnou a výsledek je stejný. Jen by se jí hůř vystupovalo. Ale chápu, ono je nejlepší nebrat ohledy na nikoho a zablokovat i vedlejší stojan.
To je nějaká specialita Ono, že mají víc pump pro levovíčkaře? (Nejezdím tam, tak nevím.)
Já tu pumpu z principu nesnáším. Byla by mi ukradená, ale zablokovanej provoz okolo vjezdu mě fakt sere. Kdo jezdí v Praze okolo těch v Měcholupech, vím o čem mluvím.
Maj to tam rozehnat a at si tam jezdí v noci
Pánové, tady je to samý podnikatel a korporátník, zorganizujte pro řB (matt se asi taky rád zúčastní) někde týmbyldyngovou akci s 10 tunama písku, lopatama a kolcama.
On už tu chudák o těch lopatách básní mnoho měsíců a vy furt nic.
Vždyť už někdy ani neví, na koho reaguje, jak ho plně v mysli zaměstnávají představy o inteligentních lopatách.
A co teprve ve snech...
Jak jste tu nedávno řešili motorka vs. odbočující auto...
Tak stojím v koloně na kyvadlovce - vzadu kolonu předjíždí dva motorkáři. Padla zelená, pochopitelně se všichni rozjíždíme a objíždíme semafor a překážku vpravo...
B21 nezájem, blinkr nezájem, auta nezájem - motorkáři jedou dál. Kdybych se nepodíval do zrcátka nebo je prostě ignoroval, tak jsem je poslal ze silnice pryč