Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od Truck Daškam »

To není mindráček, to je krutá realita. A nevím z čeho mindrák, protože osobákem jezdím taky, že.
Všichni na sobě nalepený a pak zjistí, že to vlastně nevychází. A o plynulém zipování nemůže být pak řeč

A nechápu tvou podrážděnost - ty jako nejlepší z nejlepších (jak se sebeprezentuješ) ten rozestup na kamion mít umíš.. Nebo se pletu?
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ne, já nic neumím. Kamion bych snad ani neodemknul, natož abych pochopil, jak to funguje! Vždyť to je hotová SpaceX! Na to nemám!
Já se jenom podivuji nad tím, že v klidu si rozhodneš, že zákaz vjezdu nebo předjíždění je blbost a ignoruješ ho, ale na druhou stranu se divíš, že i někdo jiný může mít podobné lopatoidní myšlení.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Já nepsal nic o tom, že bys nezvlád řidit kamion - já psal o tom, že tak jako v té animaci to prostě nefunguje.
Neumět zipovat a páchat vědomě přestupek (at už tvoje překračování rychlosti nebo moje zákazy) je docela rozdíl
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Truck Daškam píše: úte 12 črc 13:41 Neumět zipovat a páchat vědomě přestupek (at už tvoje překračování rychlosti nebo moje zákazy) je docela rozdíl
A vědomé nedodržování zipu je jiný přestupek než vědomé nedodržení ryhclosti nebo zákazu? Nějak nevím, co tím chtěl básník říci.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

když máš na motce cizí RZ, máš zákaz řízení a v batohu matroš, tak není nic lepšího, než na sebe upozorňovat dopravním přestupkem!
Kdyby blbost nadnášela, tenhle by se v ulicích vznášel jako Shinkansen:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

A vědomé nedodržování zipu je jiný přestupek než vědomé nedodržení ryhclosti nebo zákazu? Nějak nevím, co tím chtěl básník říci.
Zákaz či rychlost může bejt ostatním řidičům ukradená (stejně jako mě, je mi fakt jedno když někdo překračuje rychlost), kdežto nedodržením zipu dost zásadně (a i prokazatelně) trpí celá plynulost a úplně všichni. To je to samý, jako když nedostanu přednost - to mi vadí, narozdíl třeba od nepřipoutání jiného řidiče
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

A kdo trpí, když se dvě lopaty předjíždí rozdílem rychlostí 00 nic? Nebo, když jedou tam, kde nemají? Třeba ta x set metrová kolona za nimi? Rychlost nemusí být nepřiměřená jenom směrem nahoru...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

lol ten motorkář, když ho sundal policajt: áách už zase :D Jsem zastáncem toho, aby PČR měla možnost do takovýchto tydýtů štouchnout autem a z tý mašiny ho sundat. V té jedné začátce, kdy jel rychlostí nula nula nic, by udělal jen kotoul a bylo by. Nemám na mysli drcnout do něj při 200km/h aby byl roztahanej na 150m.., aby mě někdo nechytal za slovo.
tommas
Pan Řidič

Příspěvek od tommas »

Předseda píše: úte 12 črc 15:44 V té jedné začátce, kdy jel rychlostí nula nula nic, by udělal jen kotoul a bylo by.
Přesně to jsem si při tom videu taky říkal. Že v tom jednom místě si to o to přímo říkalo. Bojí se PČR o techniku nebo by jim i v tomto případě, kdy ujiždějící nereaguje na výzvy k zastavení hrozilo nějaké popotahování, že ho "sundali"?

Jinak buď byl pořád pod vlivem látek, nebo to prostě v ruce neměl, protože občas to jeho "ujíždění" působilo docela komicky.
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není

VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Nesmí to dělat.
Jo, při tom odbočení vlevo…tam to bylo komické, jak najeli vedle něj a on, než se vzpamatoval, nacvakal tam kvalt a pak vystřelil. Jo, s nějakým tím gramem ve frňáku, to se to blbě řídí.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět