Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
To není mindráček, to je krutá realita. A nevím z čeho mindrák, protože osobákem jezdím taky, že.
Všichni na sobě nalepený a pak zjistí, že to vlastně nevychází. A o plynulém zipování nemůže být pak řeč
A nechápu tvou podrážděnost - ty jako nejlepší z nejlepších (jak se sebeprezentuješ) ten rozestup na kamion mít umíš.. Nebo se pletu?
Všichni na sobě nalepený a pak zjistí, že to vlastně nevychází. A o plynulém zipování nemůže být pak řeč
A nechápu tvou podrážděnost - ty jako nejlepší z nejlepších (jak se sebeprezentuješ) ten rozestup na kamion mít umíš.. Nebo se pletu?
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ne, já nic neumím. Kamion bych snad ani neodemknul, natož abych pochopil, jak to funguje! Vždyť to je hotová SpaceX! Na to nemám!
Já se jenom podivuji nad tím, že v klidu si rozhodneš, že zákaz vjezdu nebo předjíždění je blbost a ignoruješ ho, ale na druhou stranu se divíš, že i někdo jiný může mít podobné lopatoidní myšlení.
Já se jenom podivuji nad tím, že v klidu si rozhodneš, že zákaz vjezdu nebo předjíždění je blbost a ignoruješ ho, ale na druhou stranu se divíš, že i někdo jiný může mít podobné lopatoidní myšlení.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Truck Daškam
- Letec
Já nepsal nic o tom, že bys nezvlád řidit kamion - já psal o tom, že tak jako v té animaci to prostě nefunguje.
Neumět zipovat a páchat vědomě přestupek (at už tvoje překračování rychlosti nebo moje zákazy) je docela rozdíl
Neumět zipovat a páchat vědomě přestupek (at už tvoje překračování rychlosti nebo moje zákazy) je docela rozdíl
Chápeš to?
A vědomé nedodržování zipu je jiný přestupek než vědomé nedodržení ryhclosti nebo zákazu? Nějak nevím, co tím chtěl básník říci.Truck Daškam píše: ↑úte 12 črc 13:41 Neumět zipovat a páchat vědomě přestupek (at už tvoje překračování rychlosti nebo moje zákazy) je docela rozdíl
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
když máš na motce cizí RZ, máš zákaz řízení a v batohu matroš, tak není nic lepšího, než na sebe upozorňovat dopravním přestupkem!
Kdyby blbost nadnášela, tenhle by se v ulicích vznášel jako Shinkansen:
Kdyby blbost nadnášela, tenhle by se v ulicích vznášel jako Shinkansen:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Truck Daškam
- Letec
Zákaz či rychlost může bejt ostatním řidičům ukradená (stejně jako mě, je mi fakt jedno když někdo překračuje rychlost), kdežto nedodržením zipu dost zásadně (a i prokazatelně) trpí celá plynulost a úplně všichni. To je to samý, jako když nedostanu přednost - to mi vadí, narozdíl třeba od nepřipoutání jiného řidičeA vědomé nedodržování zipu je jiný přestupek než vědomé nedodržení ryhclosti nebo zákazu? Nějak nevím, co tím chtěl básník říci.
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A kdo trpí, když se dvě lopaty předjíždí rozdílem rychlostí 00 nic? Nebo, když jedou tam, kde nemají? Třeba ta x set metrová kolona za nimi? Rychlost nemusí být nepřiměřená jenom směrem nahoru...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

lol ten motorkář, když ho sundal policajt: áách už zase
Jsem zastáncem toho, aby PČR měla možnost do takovýchto tydýtů štouchnout autem a z tý mašiny ho sundat. V té jedné začátce, kdy jel rychlostí nula nula nic, by udělal jen kotoul a bylo by. Nemám na mysli drcnout do něj při 200km/h aby byl roztahanej na 150m.., aby mě někdo nechytal za slovo.

Přesně to jsem si při tom videu taky říkal. Že v tom jednom místě si to o to přímo říkalo. Bojí se PČR o techniku nebo by jim i v tomto případě, kdy ujiždějící nereaguje na výzvy k zastavení hrozilo nějaké popotahování, že ho "sundali"?
Jinak buď byl pořád pod vlivem látek, nebo to prostě v ruce neměl, protože občas to jeho "ujíždění" působilo docela komicky.
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nesmí to dělat.
Jo, při tom odbočení vlevo…tam to bylo komické, jak najeli vedle něj a on, než se vzpamatoval, nacvakal tam kvalt a pak vystřelil. Jo, s nějakým tím gramem ve frňáku, to se to blbě řídí.
Jo, při tom odbočení vlevo…tam to bylo komické, jak najeli vedle něj a on, než se vzpamatoval, nacvakal tam kvalt a pak vystřelil. Jo, s nějakým tím gramem ve frňáku, to se to blbě řídí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time