Reese píše:Ráno jsem v TV (už asi postý) zahlíd teleshopping s Horstem Fuchsem, kterak tam leštil auta Platinum Lack Protektorem a ta odolávala všemu od ledu přes střelbu vzduchovkou až po ožehnutí tryskovým motorem. Že to je kravina je jasný a koupit si to nechci, ale docela by mě zajímalo, jestli je to aspoň normální kvalitní leštěnka, nějaký rebrandovaný Sonax nebo něco takovýho, nebo je to totální shit co nedělá vůbec nic a 90 % ceny je marketing.
Nemáte s tím někdo zkušenost, nevíte o někom? Jen mě to tak napadlo

Před několika lety jsem si koupil WS 200 což je předchůdce WS Platinum. Musím říci, že je to velice zdařilý výrobek a pokud se používá tak, jak je určeno, je výsledek mimořádný. Pravdou je to, že reklama cenu výrobku ovlivňuje, ale na druhou stranu, zaručuje opravdu vysokou kvalitu. Pokud jde o výrobky dodávané při nákupu spolu s WS, jsou taky velice dobré, po nátěru přípravku určeného na sklo, by se opravdu při velkém dešti, stěrače používat nemusely. Já tento přípravek používám na kabinu letadla a za letu v dešti, perfektní. Přípravek na plasty je taky dobrý, ale mě se v tomto směru osvědčil i silikonový olej.
Toto jsou mé zkušenosti a pokud pomohou, jsem rád.