Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
každopádně řidič ofce si to za rámeček nedá, dostane brutální podmínku min. na rok.
k tomu poutání, já bych nikoho u sebe bez pásu jet nenechal, nechci aby mě pak jeho mrtvý tělo lítající po autě zabilo
k tomu poutání, já bych nikoho u sebe bez pásu jet nenechal, nechci aby mě pak jeho mrtvý tělo lítající po autě zabilo
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex

Jo, nepřipoutaný spolujezdec vzadu co nabere hybnost tě klidně urve i se sedačkou, takže bez poutání ať jde pěšky.
Nerad vozím i 3 lidi vzadu, protože se snadno při nehodě pomlátí hlavama.
Ať už na videu vyletělo z dodávky cokoliv, start to byl vpravdě brutální
Nerad vozím i 3 lidi vzadu, protože se snadno při nehodě pomlátí hlavama.
Ať už na videu vyletělo z dodávky cokoliv, start to byl vpravdě brutální
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
Jsem se na to video musel podívat ještě znovu, jestli se tomu objektu, co letěl, ještě nekouří od motorů... Pořád mi to hlava nějak nebere. Ale je to zajímavé, live bych to zažít nemusel, ani jako divák.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
a teď si vem, co tam ti dodávkáři všechno vozí...neukotvené...vrtačky, kladiva, stavební materiál...atd. Ono stačí blbý kilový hasičák a hlava je na kaši.
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
i ten třetí to nepřežil. Tedy pokud se nepletu, maximální sazba 10 let. Předpokládám, že trestní bezúhonnost dosud byla, tak můj tip je 6 let.
Otázkou je, jak obratně bude obhájce u soudu argumentovat s nepřipoutáním, pokud se to prokáže?
Auto zůstalo viset na svodidlech, soudní znalec bude zřejmě posuzovat, zda povaha smrtelných zranění, souvisela s nepoužitím pásů.
Auto zůstalo viset na svodidlech, soudní znalec bude zřejmě posuzovat, zda povaha smrtelných zranění, souvisela s nepoužitím pásů.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
To je samozřejmě pravda. Ale vzpomeňme si na Weisse, který k tomu přišel jak slepý k houslím, spoluvina poškozených byla prokázána (osoba vzadu nepřipoutána) a dostal podmíněný trest na 3 roky. Zde způsobená smrt 3 lidí se bez podmínky imo neobejde (ani nevím zda je to legislativně možné).
Koukal jsem se na ty fotky a video ještě jednou a zatímco o vině toho škodovkáře spíš nepochybuju (předpokládám, že nedošlo ke zdravotní indispozici), ta dodávka nevypadá tak zrasovaná, že by to musel být smrťák. Na druhou stranu nevím, co se dělo uvnitř s těly, mohli být připoutaní a ten pohyb je prostě zabil, mohli tam mít bordel, který tam lítal a zabil je atd. Tam je tolik neznámých, že si nedokážu tipnout, jak to celé dopadne.
ta varianta podmínky tam obávám se je. já bych za tohle automaticky dával natvrdo. a to nejen na 6-10 let.. 3 mrtvý..
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex