beaumont píše:K tomu videu: za dálnici jednoznačně IMHo je předjíždění zprava nejen proti předpisům (to by mi nevadilo ), ale i proti nepsanému bontónu, a to už mi vadí. A ta dodávka v 0:50, to byl dost hnus.
S tím co prováděl na okreskách nemám žádný problém, naopak .
Tak já zase podjíždění nevidim jako problém, když má na to člověk koně a spěchá, tak nic jiného nezbývá, protože 3/4 lidí nezvládají jízdu ve dvou (nebo více) pruzích... A ta dodávka zase nebyla tak hrozná, IMHO to je hůř vypadá, vzal to trochu víc a tim, že byl o dost rychlejší, tak se zase tolik nestalo ty exoty co sem dává třeba řBob dávam daleko míň, než tohle...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Weeper píše:Jak píšu - na té dálnici jsou ty manévry občas trochu diskutabilní, přesto si nemyslim, že to mělo tak blízko k průseru, jak píšeš. Ale každý na to máme svůj názor.
EDIT - teď jsem si všimnul, že tam má puštěnou směrovku - ok, tohle nebylo moc košer, do toho bych nešel.
Mně se to zdá v klidu, viděl, že má vyhozený blinkr, proto si to pustil do odstanýho, aby mu nechal prostor v pravým na přejetí. Na videu vypadají krizově všelijaký momenty, který nejsou až tak hrozný. Nemáte tam periferní vidění, spousta informací se ztrácí v nízkým rozlišení, kamera zkracuje vzdálenosti atd.
Asi to není vzor správnýho ježdění, ale nechává mě to chladným.
Dneska mi o tý nehodě řikal spolužák, kterej zná jednoho z tunerů, který byli v týnci. Předjížděli ho chvilku před tim místem a vzhledem k tomu, že ani on neni svatej za volantem, tak to asi celkem valili. A prej s nima jela ještě nějaká M3 a ta zastavila, ale nikde se o ní nepíše, takže nevim, co je na tom pravdy.