Fiat a vše kolem nich
Re: Fiat a vše kolem nich
Nepochybuji, že Panda 100 HP je super. Já měl tu nejobyčejnější Pandu 1.1 a rád na ní vzpomínám. I s polovičním výkonem byla po městě mrštná, složilo se do ní neuvěřitelně a zaparkovala všude.

Naposledy upravil(a) jerry dne čtv 27 led 14:44, celkem upraveno 1 x.

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Já taky na našu Pindicu (44kW ve 4kole) nedám dopustit, je to BOŽÍ vozítko (jen ne na dálnici, no)

Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Dodnes vzpomínám, jak jsem si ve skalách okolo Banja Luky cestou do Dubrovniku, s Pandou 1,2 na nižším profilu, vodil závoduchtivé turisty v silných vozech, co to nějak nemohli překousnout  

GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
						KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je pravda, ze prekvapivo dost ludi v obyc plechovkach sa necha vyprovokovat ked im vysim za zadkom, ale 100HP ma vyhodu, ze ona fakt ma odpich a okolo 130 to uz vacsina aj tak vzda a potom staci 2-3 zakruty a uz ich niet 

Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
						7-miestne GTI
Tak ono ked poznas cestu, mas dobre pneumatiky a odvahu tak pozavodis 98% aut hoc aj v dodavke... Mimo par nadsencov nema nikto odvahu/skill na to ist co i len blizko limitov v zakrute

Jojo, zážitky s dodávkou, to je zas na jiné povídání  

GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
						KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Na autíčkáři pro to měli krásný termín "lokální diktátor" 

《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
						//// 1.6 ECOjet
nemáte někdo tip na dodavatele náhradních dílů na taliány, co by měl i věci co nikdo nemá? Na Pandisku se mi protočily rozvody, spodní ozubená řemenice se uvolnila na klice a cvakla si unášecí zub. Jenže ji nikdo neprodává, žádný eshop to nemá. Leda v Polsku použitý, jenže se nedá poznat jestli je to správný protože jich je víc typů. Podle souseda automechanika se to skoro nikdy nemění, nikdo to nenabízí. takže jedině přímo u Fiatu. Tak zkouším různý možnosti, co kdyby.

Postupoval bych tak, že bych našel číslo dílu podle VIN v eperu a pak to dal do googlu. Zkusil jsem to cvičně na naši lancii (číslo dílu 55203781) a něco to našlo.

Fčíl sem zase (po delší době) řídil Pindicu (už se za volant dostanu jenom když svítí prázdná nádrž = ty woe, neska na Benzině RpR Verva 100 za 43,50, žeby quli té válce?) a oko mi spočinulo na (úplně) zrezlých stěračích (kovové stěrače s gumičkou, po 15-ti letech provozu) - taxem se rozhodnul, že pořídím nové a zistil sem, že pro Pandu II. gen (kod 169) se už dostanou jenom "aero" (= nekovové, celoplastové/guma) = takže Pindica bude těžce modernizovaná. Hezky!

Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.