Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Bohužel těchto podvodníků je plný internet. Stačí po nich chtít fotku nebo že si pro to přijedeš osobně a už se ti neozvou.
Bez toho, aniž by tě podvedl, mu nijak nezavaříš. Jedině obětovat peníze, zaplatit mu to a poté šup na PČR. Nevím, kolik ty kola stojí, ale asi by to už bylo na trestný čin, ne? Stačí si pohlídat, aby číslo účtu bylo klasické banky a nebylo to něco alá blesk mobil nebo jiné virtuální čísla a potom se to dá bez problémů dohledat.
Bez toho, aniž by tě podvedl, mu nijak nezavaříš. Jedině obětovat peníze, zaplatit mu to a poté šup na PČR. Nevím, kolik ty kola stojí, ale asi by to už bylo na trestný čin, ne? Stačí si pohlídat, aby číslo účtu bylo klasické banky a nebylo to něco alá blesk mobil nebo jiné virtuální čísla a potom se to dá bez problémů dohledat.
Začátkem prosince kámen na přední sklo. Těsně vlevo u kraje, přesně jak je držák na parkovací lístky. Při prohlídce jen malá tečka, takže jsem si řekl ok. Včera přijdu k autu a od tečky se táhne prasklina cca 10 cm přesně v linii toho držáku. Mám hypotézu, že ten držák vytvářel ve skle pnutí, malé poškození pak stačilo k pozdějšímu prasknutí. Protože to poškození bylo fakt malé, měl jsem v minulosti mnoho větší a ok. Až bude výměna skla, tak už tam držák na parkovací lístky nepůjde.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
To asi zas tak resit nechci ... Staci kdyz si nekdo bude googlit jeho cislo a narazi na muj post ...Arkis píše: ↑pon 03 led 09:03 Bohužel těchto podvodníků je plný internet. Stačí po nich chtít fotku nebo že si pro to přijedeš osobně a už se ti neozvou.
Dostal sem od doktora nějaký prášky s Efedrinem a prej se to nemá jíst na noc, protože z toho má bejt člověk naspeedovanej. Což by dávalo smysl, když si člověk uvědomí, co všechno se z toho dá vyrobit, že
No tak sem ho tam lupnul a musím říct, že sem snad nikdy nespal 14 hodin vkuse. Až teď. Nějak jim to nefunguje
Kariéra smažky by pro mě očividně nebyla option

No tak sem ho tam lupnul a musím říct, že sem snad nikdy nespal 14 hodin vkuse. Až teď. Nějak jim to nefunguje

Kariéra smažky by pro mě očividně nebyla option

black on black, petliter, jebem na too 

Ono taky jde o to, ze je to blizko sloupku. Ja za posledni 3 roky 3 okna a pokazde u sloupku. 2x z toho jsem ten kaminek videl letet a byly male z posypu. Nedavno jsem chytnul doprostred kamen velikosti pingpongoveho micku a zustaly tam po nem dve male tecky tak 2x2 mm a jinak nic. Nevim co mas, ale ve skodovce je ten pritlak drzaku na listky fakt zanedbatelny.jerry píše: ↑pon 03 led 10:27 Začátkem prosince kámen na přední sklo. Těsně vlevo u kraje, přesně jak je držák na parkovací lístky. Při prohlídce jen malá tečka, takže jsem si řekl ok. Včera přijdu k autu a od tečky se táhne prasklina cca 10 cm přesně v linii toho držáku. Mám hypotézu, že ten držák vytvářel ve skle pnutí, malé poškození pak stačilo k pozdějšímu prasknutí. Protože to poškození bylo fakt malé, měl jsem v minulosti mnoho větší a ok. Až bude výměna skla, tak už tam držák na parkovací lístky nepůjde.
Máš pravdu, ten kraj u sloupku to byl. Hlavně jsem blbec, že jsem jel trasou, kde vím, že sypou štěrkem. Mohu jezdit oklikou o necelých 20 km delší, kde se jen solí. Ale zase mám štěstí, že nemám na okně žádné kamery, okno není vyhřívané, tak se vejdou s výměnou u O3 do 5 tis., což je limit mého pojištění. Takže jen 10% spoluúčast. A okno jsem měl lehce opískované, jednou jsem jel za náklaďákem s křemičitým pískem, sice jsem hned přibrzdil, ale stejně. Takže bude nové. Koupím mu pak i nové gumy do stěračů:-)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Nechal sem si v Audi nacenit výkup astry. Výsledek : 120 tis.
Nejlevnější podobná stojí v německu 10.5K, v CZ je podobná, s horší výbavou, ale méně km za 280.
Který bazar vykupuje nejlépe? Teď teda řeším, že by si to vzal kámoš, což bych byl nejradši. Jen ten chip k tomu je za 13tis a ten stejně jinak neprodám, tak ať se to nevyhodí
Nejlevnější podobná stojí v německu 10.5K, v CZ je podobná, s horší výbavou, ale méně km za 280.
Který bazar vykupuje nejlépe? Teď teda řeším, že by si to vzal kámoš, což bych byl nejradši. Jen ten chip k tomu je za 13tis a ten stejně jinak neprodám, tak ať se to nevyhodí
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex

Celne sklo je spotrebak
Za mě výkup do AAA uplně v pohodě. Jenom je potřeba hned na začátku nastavit "vztahy" a vysvětlit jim, že nejseš hejl a ať tě moc nezdržujou. Bohužel v tomhle kontextu platí, že čím víc se chováš jako kokot, tím líp to dopadne. Imo "zboží" máš dobrý. Běžný, nedojetý auto. Měli by ho chtítmattonecz píše: ↑čtv 06 led 17:31 Nechal sem si v Audi nacenit výkup astry. Výsledek : 120 tis.

A nemít přehnaný očekávání. Jestli je podobná inzerovaná za cca 260k před slevou, Ačka chtějí mít výrazně dvojcifernou marži, při nabídce 200+ bych se už moc nerozmýšlel

black on black, petliter, jebem na too 

Jestli půjdeš do Áček, tak se hlavně nenech vycukat. Rádi dělají to, že si například půjčí techničák pod záminkou, že něco chtějí zjišťovat a když nesouhlasíš s nabídkou, tak se velmi zdráhají ti jej vrátit. Znám případy, kdy tam na něj někdo čekal přes hodinu, protože prostě doufali, že se poddá a auto jim tam nechá za směšnou cenu. Pomohlo až vyhrožování zavolání PČR. Mají opravdu dobře promyšlenou mentální akrobacii a to tak, že se tam nenechá natáhnout jen hlupák, ale i relativně rozumný člověk.
Za mně: Auto bych jim tam nedal už z principu. Zatím se mi vše podařilo prodat/koupit jako soukromá osoba přes bazoš.
Za mně: Auto bych jim tam nedal už z principu. Zatím se mi vše podařilo prodat/koupit jako soukromá osoba přes bazoš.