Začínám mít velké pochybnosti, že ten Skaut bude (ještě letos).pavproch píše:Oct IV Scout TSI: Mám potvrzený termín - "přelom října a listopadu" = čekačka fuckt 31 týdnů.
Octavia IV
Re: Octavia IV
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak jim napis, ze ESP tam stejne nepotrebujes a okna s klimou stejne neni nutny stahovat
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Upřímně moc nechápu situaci Škodovky. Jelikož jsme teď řešili nové, tak došlo k návštěvě jak Škody, tak Seatu a VW.
Octavia IV (Scout) - dodání v březnu
Golf (Alltrack) - dodání půlka listopadu až prosinec
Leon ST (e-hybrid) - září
V Seatu rovnou prodejce říkal, že ve Španělsku rozhodli, že letos žádná prázdninová odstávka, aby se vyrobilo, co se teď nestíhá.
Sice už úplně offtopic ale
Karoq - prosinec
Ateca - srpen (podle mě stejná linka s Karoqem?)
Tarraco - září
Tiguan - leden
Trochu mi z toho vyplývá, že někdo v MB nezvládl plánování? Samozřejmě MB má víc objednávek než Seat, ale aby i VW to zvládal lépe?
Octavia IV (Scout) - dodání v březnu
Golf (Alltrack) - dodání půlka listopadu až prosinec
Leon ST (e-hybrid) - září
V Seatu rovnou prodejce říkal, že ve Španělsku rozhodli, že letos žádná prázdninová odstávka, aby se vyrobilo, co se teď nestíhá.
Sice už úplně offtopic ale
Karoq - prosinec
Ateca - srpen (podle mě stejná linka s Karoqem?)
Tarraco - září
Tiguan - leden
Trochu mi z toho vyplývá, že někdo v MB nezvládl plánování? Samozřejmě MB má víc objednávek než Seat, ale aby i VW to zvládal lépe?
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ehm - poptal jsem Octavii RS 120 let - termín dodání je >36 týdnů
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
aspoň v Mambě?
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jistě.
Není už úlet Octavia za skoro 1,2mio, na kterou ještě čekáš jako za komárů na žigula??
Není už úlet Octavia za skoro 1,2mio, na kterou ještě čekáš jako za komárů na žigula??
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Otázka jestli to bude jinde s žádanými modely lepší. Situaci s nedostatkem čipů řeší většina automobilek.
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
Já sem asi v polovině čekačky (původně 31 týdnů) na nového Scouta IV TSI a... nemám odvahu se prodejhce přeptat, jak to vypadá s termínem (původně CW43/23021). Myslím si ale (pesimisticky), že to sklouzne a letos nebude.
K té Oct IV RS - vidávám ji (liftback) často stojící na Benzině v RpR, "all black" (černá metla, černá kola, zatmavená skla, tmavá zadní světla) a jako jo, pěkné to je nežene.
Tak sem si byl projet RS v TSI DSG a TDI 4x4.
Je to příjemný. Ani to TSI nejede nijak šíleně, oproti Cupře 300 co sem projížděl před pár lety to je citelně slabší. Předpokládám, že tam je prostor k doladění výkonu
TDI 4x4 má krásnej start z místa díky 4x4, ale po úvodním vystřelení to hned vadne.
Jinak je to docela fajn auto.
Takže teď zvažuju jestli RS TSI, nebo třeba Scouta TDI.. vůbec nevim.
U toho RSa se bojím že člověk nedojede ani po polňačce k chatě aniž by to orval. Na druhou stranu je hezčí než scout a je tam TSI 180kw. Ideál by byl scout TSI 180kw 4x4
Plugin sem už nějak vzdal, s 1.4 určitě ne, na BMW nemám
Je to příjemný. Ani to TSI nejede nijak šíleně, oproti Cupře 300 co sem projížděl před pár lety to je citelně slabší. Předpokládám, že tam je prostor k doladění výkonu
TDI 4x4 má krásnej start z místa díky 4x4, ale po úvodním vystřelení to hned vadne.
Jinak je to docela fajn auto.
Takže teď zvažuju jestli RS TSI, nebo třeba Scouta TDI.. vůbec nevim.
U toho RSa se bojím že člověk nedojede ani po polňačce k chatě aniž by to orval. Na druhou stranu je hezčí než scout a je tam TSI 180kw. Ideál by byl scout TSI 180kw 4x4
Plugin sem už nějak vzdal, s 1.4 určitě ne, na BMW nemám
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw