HM: No Imprezu. Už je jenom moje moje moje.

Ještě mě teda nevypakovali z rodinný garáže, ale to mě čeká hodně brzo. Už si rozměřuju firemní sklady a přemejšlím kde ten japonskej zázrak budu parkovat
A v srpnu garančka + brzdy. To se poseru
Ale jinak jsem zatím pozitivně překvapenej. I přesto, že sem měl pár tisíc km zkušenost z nějakých zápůjček, který ale většinou probíhaly v maniakálním tempu "když už to mám pučený", tak mě "běžný" používání utvrdilo v tom, že je to čupr povoz.
PJ měl pravdu v tom, že "normálně rychle" se dá jezdit do 15. Přítelkyně po 150 kilometrech po okreskách za 13 byla celá zelená a příště prej jede autobusem. Dělá radost i při "běžný" jízdě, kdy rovinky víceméně vypouštím a ani v zatáčkách to nervu všude na 2-3 do omezovače. Nenaklání se to, je to pocitově tak příjemně tuhý. Rádio hraje hezky, s otevřeným šíbrem klidně 160km/h v suchu a bezpečí. Pocitově to velmi dobře svítí. Při přesednutí z Golfu občas zapomínám pouštět dálkový
Nepříjemná je nutnost 98, ne všude mimo hlavní tahy ji mají. A malá nádrž. Taky mi vadí sedačky. Jsem tlustej jako prase a stejně se spíš držím volantu než aby sedačky držely mě. To nějak pořeším, ale prvně se trošku zhubnu na méně jateční váhu. A skutečně nedostatek zvuku jak psal kdysi Marek, ale to taky nějak půjde vyřešit. Zatím se vymlouvám na záruku, protože se mi o tom nechce přemejšlet a bojím se, že buď koupím blbě nebo naopak něco strašně hlučnýho a bude na ostudu s tím jezdit.
Nedotáčivé mi to, po přepnutí na AUTO -, nepřijde. Na druhou stranu uznávám, že v porovnání s místníma okruhovýma závodníkama a Bondem nebudu žádnej super pilot a svoje nedostatky to určitě má.
Za "normální" hothatch, od Focusu ST po GolfR bych to nevyměnil. Ale to možná i kvůli tomu, že GTD zůstalo + se přiobjednal další Sup, takže na pocuky nebo "Ostravu na otočku" jezdím tím a trošku ředím (svoje) provozní náklady na rozumnou míru

Muset mít jenom jedno auto, tak to možná vidím jinak.
Ale zatím jsem mocmoc spoko a plánuju si ji nechat napořád. Pak ji dám mladýmu, že "takový jsme byli"
*Jo a otáčí se zásadně chlapi, libovolného věku. Nejvíc mě pobavil motorkářskej pár na benzínce, kde pán nadšeně ukazoval a manželka jenom rozkládala rukama a kroutila hlavou