Benzina paliva
Re: Benzina paliva
Benzina Verva je nově E10 ETBE
U prémiového benzínu Verva 100, který neobsahuje biolíh, jsme od ledna zvýšili podíl ETBE, což vede k vylepšení jeho vlastností, jako jsou například vyšší oktanové číslo nebo delší skladovatelnost. Zároveň s navýšeným podílem ETBE se zvýšil poměr kyslíkatých látek, takže Verva 100 nyní spadá do kategorie E10 i přesto, že neobsahuje biolíh
Zdroj: https://www.lidovky.cz/byznys/doprava/n ... droj=patro
U prémiového benzínu Verva 100, který neobsahuje biolíh, jsme od ledna zvýšili podíl ETBE, což vede k vylepšení jeho vlastností, jako jsou například vyšší oktanové číslo nebo delší skladovatelnost. Zároveň s navýšeným podílem ETBE se zvýšil poměr kyslíkatých látek, takže Verva 100 nyní spadá do kategorie E10 i přesto, že neobsahuje biolíh
Zdroj: https://www.lidovky.cz/byznys/doprava/n ... droj=patro
nově Vám přinášíme možnost dobít si svojí TANKARTU přímo v naší BENZINA aplikaci, a to prostřednictvím:
• bankovní karty připojené v aplikaci,
• nebo pomocí služby Apple pay (Google pay už připravujeme)
takže už lze dobít Tankkartu i zaplatit přímo na stojanu
• bankovní karty připojené v aplikaci,
• nebo pomocí služby Apple pay (Google pay už připravujeme)
takže už lze dobít Tankkartu i zaplatit přímo na stojanu
Tohle manželka používá už docela dlouho. Půl roku, možná rok. Nascanuje QR kód, appka ji napíše zaplaceno a jede...
Lidé to ale moc neznají, protože většinou někdo blbě čumí...
Lidé to ale moc neznají, protože většinou někdo blbě čumí...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
jo ale dobíjet to doteď šlo jenom převodem nebo u kasy, teď už lze kartou nebo apple pay jakoukoliv částkou
a ten převod byl dlouhý jako tejden a u pokladny to bylo často ještě delší... strašný vomrd
Ty jo. Poslední dny sou zprávy plné "extra zdrahlých paliv" a jo, neska sem bral Vervu100 na Benzině v RpR (na CCS čili bez slevy) za 39,40. Nestěžuju si, jen konstantování, že zprávy tentokrát nekecají.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já beru MOL 100 a ta stála už v létě 38 korun, tak mě cena na benzině 40 moc nepřekvapuje, když i za N95 chtějí pomalu 37 kč.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já už v pátek viděl 100vku za 40+ A ani jsem si raději nezapamatoval kde 

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

V Jihlavě Verva za 39,70, na D1 za 40,40. Ale co mě baví je, že ONO má stejný ceny v Jihlavě i v Praze 

black on black, petliter, jebem na too 

At me nejaky pametnik opravi, ale ONO se vyznacuje tim, ze ma ceny stejny uplne vsude.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/