Hej to snad není možný
Koronavirus
Re: Koronavirus
black on black, petliter, jebem na too 
Před rokem bych zatleskal...
btw. Jsou na D1 kontroly? Potřebuji do Prahy, tak by mě zajímalo, kolik fízlů potkám...
btw. Jsou na D1 kontroly? Potřebuji do Prahy, tak by mě zajímalo, kolik fízlů potkám...
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Me to za posledni 2 tydny vychazi v 2x kontrola / 16x prekroceni hranice okresu. Vetsinou tam sedej jen v aute na majakach a ani nevylejzaj ven. Obe kontroly jen koukly na obcanku + jsem jim rekl kam a proc jedu a jel jsem. Vsechny ty peclive pripraveny formulare, vytisteny emaily a smlouvu nikdo videt nechtel. Ale provoz je o neco mensiHondaMan píše:Před rokem bych zatleskal...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Tak já mám 0/12, ale vše jen MS kraj.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Švagr jel minulý týden z obce co je kousek za Vyškovem po D1 do Prahy (st tam, so zpět) a na D1 nic. Prý ale když jezdí do Prostějova, tak na D46 bývají.
Jinak mám dojem, že pokud se chci dostat z Prahy-východ do Prahy bez kontrol, tak jistota je D1. Na jiných příjezdech z okresu jsou často, na D1 nikdy.
Jinak mám dojem, že pokud se chci dostat z Prahy-východ do Prahy bez kontrol, tak jistota je D1. Na jiných příjezdech z okresu jsou často, na D1 nikdy.
Jezdím do práce jedním kontrolním místem ve vesnici a zastaven jsem byl jen první den, 10s na optání kam jedu a nazdar.
To ještě hlídali oba směry.
Postupně to zredukovali jen na směr kde se ráno hromadí míň aut, takový pěkný plácek u hřbitova si našli.
Odpoledne v tom směru zůstávají, ale s přituhujícím počasím nějak přestali vylézat z auta
To ještě hlídali oba směry.
Postupně to zredukovali jen na směr kde se ráno hromadí míň aut, takový pěkný plácek u hřbitova si našli.
Odpoledne v tom směru zůstávají, ale s přituhujícím počasím nějak přestali vylézat z auta
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V těch zákazech se snad předhání ti čuráci:
Slovenská asociace cestovních kanceláří minulý týden odhadla, že od začátku letošního roku vycestovalo do exotických destinací asi 30 tisíc Slováků a že za toto období bylo v zemi zaznamenáno 35 případů koronavirové infekce v souvislosti s pobytem nakažených v cizině.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Na tom slovensku si fakt nevyberou... Fico a jeho gang který si udělal ze státu vlastní firmu. A Matovič do kterého se vkládali naděje, tak to brutálně nezvládá.. Nejdřív ruská mrdko-vakcína. A teď protiústavní zákaz vycestovat. K tomuto se už u nás vyjádřil soud, že stát svým občanům nemůže zakázat vycestovat.
ten zakaz vycestovania je absolutne najmensi problem