Bleju. Bleju z názoru, který jsi vyprodukoval. Hodíš všechny do jednoho pytle a chytrostí EU nám řekneš, jak je to vlastně fantastické pro nápravu té zkažené společnosti. Jak už jsem psal - z lidí jako ty mám vážně strach, ne z Covidu.
Jak s ex v 99% zásadně NEsouhlasím, tak pod tohle se podepisuju.ExFun píše:Beru to jako příležitost, aby někteří pochopili, že Vánoce nejsou o tom nakoupit nesmyslné dárky v nesmyslném množství, ožrat a přežrat se lejny na trzích. Možná by nebylo špatné nouzák udržet i přes Vánoce. Někteří obchodníci díky tomu chcípnou, to jo.
Ty máš fakt problém chápat psaný text. Převrátil jsi to přesně naopak, já jsem za to, abychom to dobré konzumně neprožrali, což se na západě povedlo.Honza42 píše:Tak kadeřnictví je možné, akorát za podmínky, že přitom budeš štěkat. To Covid spolehlivě zažene.
ExFun je dalším z těch pomazaných, kteří přesně ví jak by měli Ti ostatní žít. On je to v podstatě bolševik, ale strašně se vzteká, když mu to někdo řekne.
Tam kde lidé žijí za trojnásobek platu než tady a úměrně tomu více konzumují, tak tam již prozřeli a vůbec jim nehrozí
například hypoteční krize.Tam kde nejsou 100let za opicemi to řeší masovým tištěním zcela nekrytých peněz.
Máme co dohánět, jen co je pravda. Ti hnusní konzumní Češi mají víc úspor a jistot (např. vlastní bydlení), než je na Západě běžné a je proto potřeba jim to ukrást.