Uz som tu dlho neotravoval s nejakym potencialnym nakupom, no s prichodom snehulaka c.2 vznikla mensia dilema ako vyriesit potrebu 2 aut (takmer) na vsetko.
Zakladne poziadavky:
Budget cca 35 tisic € na obe
Jedno musi byt manual, jedno musi byt automat.
Jedno musi odviezt 3 dospelych a 2 kinderka v sedackach + bagaz, relativne rychle, minimalne 200 koni, tiche, pohodlne...
VAG vyhodou ale nie podmienkou
4x4 vyhodou ale nie podmienkou
Fun factor su body k dobru
To druhe staci ze odvezie 2 dospelych a 2 kinderka ine obmedzenia nema
A tu su varianty ku ktorym som sa zatial dopracoval

1) VW T6 Multivan 2.0 BiTDI 4Motion a manual (cca 30000€)+ Ibiza (2009-2016) s DSG (cca 5000€)
- Multak ma pre mna urcite kuzlo, miesta plna prdel, len tej rychlosti moc nepobral, ale na dialnicne lety BA-BJ to staci
- Ibiza bude fajn na behacky po meste pre pritulku
2) VW Sharan 2.0 TSI DSG (cca 20000€) + GT86/BRZ (cca 15000€)
- Sharan pojde sakra lepsie jak Multak a miesta asi tak akurat, a myslim, ze by ho aj pritulka mohla ukocitrovat...len bych nerad aby to zralo o moc viac jak A4, netusi niekto? Skoda ze to neni 4MOT...
- Vsetci vieme vo co go a ja bych si konecne splnil sen

3) na vsetko sa vysrat, nechat si terajsiu A4, dokupit k tomu nejakeho e-Golfa a svokre celorocnu permanentku na vlak

- do A4 sa ako tak naskladame s kinderkami, ale svokru uz neni kam dat
- e-Golf beriem na milost ako jedinu elektricku, zaroven je to automat, maximalne bezudrzbove a ked bude barak tak s nabijanim neni problem a pritulka viac jak 100km za den urcite nenabeha...
- svokru mam ale rad a je velka pomoc pri prckoch tak bych sa jej nerad zbavoval

Staci ked mi tu napisete cislo "spravnej" odpovede, alebo mi kludne vymyslite inu variantu, ktoru by ste za tejto situacie volili

Diky