Koronavirus

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Koronavirus

Příspěvek od řidičBOB »

Alespoň je pozitivní, že tihle lidé si uvědomují někde v koutku duše, že to, co dělají a hlásají je špatně a proto se bojí ozbrojených občanů :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Už jsem se o zbraních bavil se spoustou intelektuálu a část z nich si právě proto že jsou chytrý nakonec udělala zbrojak... Ne, že by je to extra bavilo, ale chleba to nezere a člověk nikdy nevi. A slušný ozbrojený člověk je v podmínkách ČR pro mě větší záruka bezpečí než o 10% vic policistů. Lidi co volají po odzbrojení v ČR my jsou krajně podezřelý (sorry hm a ef...).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Mám to stejně.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

PL normálně nečtu, ale uvažuji stejným směrem: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/r ... nak-640842
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

Po faktické stránce nelze informacím od pana Hnízdila vytknout prakticky nic, osobně jako jedinou, relativně drobnou vadu na kráse vnímám vyjádření o sklánění hluboké poklony "panu prezidentovi" Klausovi, ale třeba se hoši moc dobře znají a mají se rádi, takže jde jen o upřímné vyjádření srdečné přízně. :x :p
Edit. Jestli se jako skoro jediný z celé (ex)politické scény vyjadřuje k masmediálně živené hysterii a zfalšované pandemii využívané k radikálnímu omezování lidských práv a svobod "pan prezident" Vašek Klausů, nic moc lichotivého to o všech ostatních, relativně velmi drahých "činných" politických loutkách nevypovídá. :@)
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

jarka: kde jsem volal po odzbrojení? A kde jsem vůbec psal o zbraních? Napsal jsem jenom, že nasraní bílí muži ke zbraním tíhnou, bez jakéhokoliv hodnocení.

LB - nebudu to tu už plevelit OT názory

H42: Výborně. Goebbels by z tebe měl radost. "Umlátil a zesměšnil" jsi mě něčím, co jsem vůbec nenapsal a přiřadil jsi mě k něčemu, k čemu se nehlásím.
Back to basics.
Příčina -> následek
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

ExFun píše:jarka: kde jsem volal po odzbrojení? A kde jsem vůbec psal o zbraních? Napsal jsem jenom, že nasraní bílí muži ke zbraním tíhnou, bez jakéhokoliv hodnocení.
Můžeš mi prosím tě ukázat v naší historii, kdy nasrání ozbrojení čecháčci udělali nějaký problém?
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

řidičBOB píše:Alespoň je pozitivní, že tihle lidé si uvědomují někde v koutku duše, že to, co dělají a hlásají je špatně a proto se bojí ozbrojených občanů :D
Přesně totéž mě napadá, když čtu nebo slyším někoho vyjadřovat podobné názory - ten člověk má nečisté svědomí a dostává strach, že by si ho mohli vyhledat lidé, které obelhal, podvedl, okradl/oloupil nebo jinak oportunisticky zmanipuloval různými způsoby, aby se obohatil, a tentokrát třeba i se zbraní v ruce. x_x

Jinak na PL platí jediné pravidlo - nikdy nečíst komentáře, protože větší žumpu plnou prohnilých slovních exkrementů by člověk nenašel snad na celém internetu.

@ExFun

Ano, pohodlná cesta autocenzury, to známe. ;)
Ale chápu, vznesl jsem navíc poměrně dost dotazů, a každý nemá čas se realizovat filozofováním na netu, navíc o "horkých" tématech, co kdyby si to přečetl někdo od myšlenkové policie a vy byste pak byl odsouzen za ideový zločin. :-ss
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

jarka: historie má zmapované pouze případy, kdy sklapli paty a poslušně se nechali ovládnout.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

jarka: ani já ani ExFun jsme po odzbrojení nevolali. Popisovali jsme jen skupinu tzv. konzervativních obyvatel, ze které nemáme dobrý pocit a přijde nám nebezpečná. Ano, tato skupina lidí se mimo jiné ozbrojuje.

V principu nejsem proti rozumně ozbrojeným občanům. U mého pohledu se rozumně ozbrojený občan do nové evropské směrnice vejde. Mám problém s mnoha držiteli ZP. Když jdu na střelnici, tak bych některým střelcům nedal ani občanku.

btw. Mě jsou zase velmi podezřelí lidé, kteří použíávají výraz "slušný člověk".
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Odpovědět