Jinak jsem zahodil duse, nahodil a nafouk asi pred 3h a zatim to drzi tlak i na sucho
Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
Kolik by jste dali mlika na 27.5x2.35, navody na internetu se dost rozchazej...
Jinak jsem zahodil duse, nahodil a nafouk asi pred 3h a zatim to drzi tlak i na sucho
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Já do 29" x 2,1" liju 80ml NoTubes.
Neska ráno sem zase kroutil nohama proti kopcu, ráno byla u nás taková mha, že sem si skoro neviděl ani na přední kolo (v noci scalo), nahoře na kopcu už bylo slunko a neskutečně dusno i dyž pofukovalo, takže mě to nebavilo moc (sa potit). Dyž sem byl nejdál od chalupy taxem se (letos poprvé) vyválel ve sjezdu (bahnité kluzké koryto, já ho neviděl pořádně a najel sem do něj šikmo a už sem byl na zemi) a tím mě to přestalo bavit úplně.
Dyž sem se posbíral, taxem ve škebli měl 2x schízu: jednak že sem nic neudělall bajku ani sobě (v tomto pořadí = schíza č. 1) a že sem lehnul na levou stranu (kde je menší šance bajku něco udělat, bo šaltr je vpravo) enemže já mám to železo v sobě vlevo, no (schíza č. 2 - na kterou stranu lehnout).
Doma po výletě sem se teda prohlídnul - krvavý loket, krvavé koleno a lehce odřená !levá! kyčel....uffff, ešče že sem temu svojemu železu nic neudělal.....
(.... to už bez schízy).
Ale jinak fajne.
Jak je tam ďusno jakšlak, tak to asi rosničkám vyjde, že u nás mají odpo/večer padat trakače, velmi silně...
Neska ráno sem zase kroutil nohama proti kopcu, ráno byla u nás taková mha, že sem si skoro neviděl ani na přední kolo (v noci scalo), nahoře na kopcu už bylo slunko a neskutečně dusno i dyž pofukovalo, takže mě to nebavilo moc (sa potit). Dyž sem byl nejdál od chalupy taxem se (letos poprvé) vyválel ve sjezdu (bahnité kluzké koryto, já ho neviděl pořádně a najel sem do něj šikmo a už sem byl na zemi) a tím mě to přestalo bavit úplně.
Dyž sem se posbíral, taxem ve škebli měl 2x schízu: jednak že sem nic neudělall bajku ani sobě (v tomto pořadí = schíza č. 1) a že sem lehnul na levou stranu (kde je menší šance bajku něco udělat, bo šaltr je vpravo) enemže já mám to železo v sobě vlevo, no (schíza č. 2 - na kterou stranu lehnout).
Doma po výletě sem se teda prohlídnul - krvavý loket, krvavé koleno a lehce odřená !levá! kyčel....uffff, ešče že sem temu svojemu železu nic neudělal.....
Ale jinak fajne.
Jak je tam ďusno jakšlak, tak to asi rosničkám vyjde, že u nás mají odpo/večer padat trakače, velmi silně...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Neska ráno zase :bike smiley:
Dva poznatky:
a) neska se tělu proti kopcu vůbec nechtělo, byl to teda potrat fest (ešče že sem těsně před výletem změnil plán a jel po míň strmé a kratší trase)
b) ten plán sem měnil quli těplotě - sice sem vzal zimní dřes s dlouhým ruukávecem, ale dole kraťasy a bylo už teda dost chladno na kule - UŽ JE TO TADY! Konečně...
Dva poznatky:
a) neska se tělu proti kopcu vůbec nechtělo, byl to teda potrat fest (ešče že sem těsně před výletem změnil plán a jel po míň strmé a kratší trase)
b) ten plán sem měnil quli těplotě - sice sem vzal zimní dřes s dlouhým ruukávecem, ale dole kraťasy a bylo už teda dost chladno na kule - UŽ JE TO TADY! Konečně...
To sem zvjedaff, esli bude zimrman nebo sem velikost (náhodou) trefil - sem bez zkoušení objednal "zimní" cyklokundu nějaké divné značky s ještě divnějším číslováním velikostí.... 
to je vzdycky loterie
uz jsem tech znacek vyzkousel tolik, ze jdu docela najisto. Jak se objevi neco pekneho cerveneho od vyrobcu, kteri mi sedi, tak beru
Pravda vyděsí
Mám to na poště, odpoledne to vyzvednu, paxem dám fídbek jak sem se (ne)trefil.
Neska ráno úžasné (čti: tělo se nešprajcovalo) tři hoďky proti kopci, tím, že se tělo nebránilo, taxem k původně plánované trase přidal další dva protikopce až sem nakonec skončil až u sochy (teda na ní, dycky dyž se tam vyšlapu, tak na ni lezu si sáhnout na sluníčko pro ščestí). Sjezd neska ok (čti: pomalu a bez pádů na hubu), při posledním odbrždění dole u Zavadilky si zase sfiňa zadní jednou zazpívala, jinak byl ale klid. Oach!
Neska ráno úžasné (čti: tělo se nešprajcovalo) tři hoďky proti kopci, tím, že se tělo nebránilo, taxem k původně plánované trase přidal další dva protikopce až sem nakonec skončil až u sochy (teda na ní, dycky dyž se tam vyšlapu, tak na ni lezu si sáhnout na sluníčko pro ščestí). Sjezd neska ok (čti: pomalu a bez pádů na hubu), při posledním odbrždění dole u Zavadilky si zase sfiňa zadní jednou zazpívala, jinak byl ale klid. Oach!
Uffff. 18set nevyletělo z komína - velikost sedí jak hrneček na prtelku. Hurá, bajko sezona bude prodloužena i do nečasí.
I druhý (případně i horší) "problém" s nákupem zdárně vyřešen - doma ta nová kunda byla úpředvedena a nestkala se s nesouhlasem (jako vždy, dyž kupuju po fernetu, napřed koupim a teprf paxe doma ptám esli možu....) 
Jo, ešče k nešnímu rannímu bajko-výletu - modrá značka jde prudce přímo dolů okolo chaty Skalíkova Louka, na bajku se to dá "ochcat" zleva mezi chatama po (rozbité) lesní cestě - jaxem tam vjel, tak mi zatrnulo - asi 2 délkové metry té cesty po celé její šířce byly hustě posypané čerstvýma ostrýma střepama (cca několik rozbitých láhví z čirého skla) - jaxem byl rozjetý a moc nečuměl před sebe, taxem to neubrzdil a celé přejel, no. Buď sem měl enormní kliku, že sem nic ostrého netrefil nebo NoTubes zafungovalo na jedničku - i fčíl, ca 10 hodin po výletě obě kola tlak drží. Hezky! 
Dalsi den na klinovci v luxusnim pocasi. Nemecka tentokrat sjeta bez padu. Jedina piha na krase byla 2x zasekly piny z platforem v holeni po nevydarenem dopadu z dvojaku 
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k