Onboard videa
Re: Onboard videa
nejsem na to pyšnej, ale občas to nevydržim. dělám to ale s citem, jen tak na oko. vlastně sem jen na tý 50 nechtěl jet 120+ nebo na kolik mě to donutil rozjet 

2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
						ex
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kwRe: Onboard videa
Až tedy na to, že ve městě se nejedná o předjíždění. Tudíž se ani nemůže jednat o bránění v předjíždění.

Rychlost zabíjí!
To s tym kezmarkom som nejak nepobralbojler píše:KEzmarok
Preco kezmarok

ved prave, KE su Kosice   

abgx1: pozeram to video a realne ani jeden z vas sa nevie udrzat v pruhu a plavate hore dole. Ked podvozok na aute nestiha a nevies sa udrzat v pruhu, mas dat dole nohu z plynu. Plati aj pre tu oktaviu pred tebou. Silou mocou sa chcete obaja drzat a vynasa vas vonku zo zakruty. 

A potom taki zavadzaju v zakrutach, ked chcu prejst poriadne auta, co na to maju aj podvozok,aj vykon 

Plus som tam nepocul ani raz smerovky, ked si plaval medzi pruhmi

abgx1: pozeram to video a realne ani jeden z vas sa nevie udrzat v pruhu a plavate hore dole. Ked podvozok na aute nestiha a nevies sa udrzat v pruhu, mas dat dole nohu z plynu. Plati aj pre tu oktaviu pred tebou. Silou mocou sa chcete obaja drzat a vynasa vas vonku zo zakruty.

A potom taki zavadzaju v zakrutach, ked chcu prejst poriadne auta, co na to maju aj podvozok,aj vykon

Plus som tam nepocul ani raz smerovky, ked si plaval medzi pruhmi

Nj, tym 3-3,5mm conti sa uz velmi nechcelo drzat na mokrej vozovke
Ale nevidim nic zle na tom troska si dopomoct druhym pruhom/krajnicou v pripadoch ked tym nikoho neobmezdujem (a teda nezavadzam nikomu na poriadnom aute co ma vykon a podvozok )
  )

Ale nevidim nic zle na tom troska si dopomoct druhym pruhom/krajnicou v pripadoch ked tym nikoho neobmezdujem (a teda nezavadzam nikomu na poriadnom aute co ma vykon a podvozok
 )
  )Ako to dopadlo?řidičBOB píše:Tak dneska další...pokusil se mne vytlačit z pruhu, ve kterém jsem jel, protože se tam prostě chtěl najednou zařadit, i když jel celou dobu vlevo. Po zatroubení se o to pokusil ještě jednou, tentokráte při přejezdu do levého (asi aby mne vytrestal) a pak následoval fakáček. Zastavit nechtěl, místo toho zavolal 158 a nahlásil mne za agresivní jízdu. S PMJ jsem si to vysvětlil u videa, které sem dávat zatím nebudu, protože na dotyčného jsem podal oznámení.
					Naposledy upravil(a) abgx1 dne úte 25 srp 11:32, celkem upraveno 1 x.

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Řeší ho SO a za občanské soužití a další SO z přestupek v dopravě.

250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
Tak to je celkom uspokojive

chudák. holt slávista 

2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
						ex
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Proč se něco takového nestane mě? Že by na mě někdo vystoupil a začal mi tak hezky tykat. Já bych s ním prohodil slovo hned...2x by mne pobízet nemusel 

250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW