Nové větší netuctové auto, exot, cca 40tkm +
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové větší netuctové auto, exot, cca 40tkm +
Jsem koupil tento týden novou kobylku..a je to pecka.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Tak vítej do "klubu"970ka píše:Jsem koupil tento týden novou kobylku..a je to pecka.

Ford Mustang GT 5.0, 2018, 421 koní
Bmw X3 3.0i, 2006, 231 koní
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Dˇ 

Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Porsche nestaci? Ja bych z nej nevylez 

2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex

- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Porsche je super,takovej skalpel,ale tohle je zase něco jinýho,spíš taková sekyra,je to komfortní a ten zvuk.
fakt dobrý.

Nedávno to přivezl matky obchodní partner. A pocity naprostor stejný. Zvuk, zátah OK, ale pocitově jízda jak na parníku po Orlíku. Jenom koně holt sporťák nedělají. Pro staršího pána asi OK.
Nedávno dělali rozhovor s Davidem Kollerem z Lucie do nějakého časopisu o autech a říkal to samý. Když mu na tý naší panelový dálnici v STI došlo, že už je přecejen starší pán a chce si nechat tu show, ale vlastně už tolik nepotřebuje go. Tak hupnul do nějakýho muscle caru, už si přesně nevzpomenu co to bylo
Nedávno dělali rozhovor s Davidem Kollerem z Lucie do nějakého časopisu o autech a říkal to samý. Když mu na tý naší panelový dálnici v STI došlo, že už je přecejen starší pán a chce si nechat tu show, ale vlastně už tolik nepotřebuje go. Tak hupnul do nějakýho muscle caru, už si přesně nevzpomenu co to bylo

black on black, petliter, jebem na too 

Mustang je moc pěkné auto a rád se za ním otočím. Na 80% pilu bude fajn.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Tak hlavně Mustang se nedá srovnávat s Porsche, BMW M divize, MB AMG apod. Samozřejmě taky dělají úpravy Shelby, Roush a pak to má 700 koní. Stejně to je ale těžší auto a řezat zatáčky jako evropské sporťáky to umět pořádně nikdy nebude. Tyhle ameriky jsou trochu jiná kategorie a i pro asi jiný lidi, co třeba nechtějí právě jezdit v evropské konfekci...
Já jsem s tím spokojen, výkon pro mě bohatě stačí, V8 a její zvuk je super - není žádné turbo, přímovstřik, start-stop systém a další eu kraviny...

Já jsem s tím spokojen, výkon pro mě bohatě stačí, V8 a její zvuk je super - není žádné turbo, přímovstřik, start-stop systém a další eu kraviny...

Ford Mustang GT 5.0, 2018, 421 koní
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Hele,já jsem z něj taky nadšenej. 

- Lachende Bestien
- Letec
Systém "start-stop" je jedna z nejotravnějších a nejzbytečnějších hovadin, která se v posledních 10+ letech rozlezla víc než rakovina; kdyby ho navíc obsahoval benzínový osmiválec pětilitr, šlo by minimálně o dvojitou porci demence.