Gastronomické okénko
Re: Gastronomické okénko
Já si teď 2 dny po sobě objednal tikku masala z Indian by nature Dejvice a bylo to strašně dobrý

2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
						ex
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kwRe: Gastronomické okénko
Fčera sem při cestě domů z Čech (jel sem zase spodem) poprvé po koroně (zřejmě) narazil na její důsledky: sem chtěl jít na oběd, tam kde to znám (a kde sem už byl mockrát) - Vranov n D. Zámecký Hotel = zavřeno (ale nepátral sem proč).
Ale mělo to i pozitivum - sem o kus dál našel moc fajn (a otevřenou) hospodu, co sem ešče neznal.... restaurace Větrný mlýn v Lesné. Bylo to tam mňamézní.

Ale mělo to i pozitivum - sem o kus dál našel moc fajn (a otevřenou) hospodu, co sem ešče neznal.... restaurace Větrný mlýn v Lesné. Bylo to tam mňamézní.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
V Indian by Nature v Pernerce jsem byl jeden čas štamgast. Poměr cena výkon bezkonkurenčnímattonecz píše:Já si teď 2 dny po sobě objednal tikku masala z Indian by nature Dejvice a bylo to strašně dobrý

A z jinýho soudku, jděte na degustační menu do Tara na Smíchov. Paní z toho byla úplně auf a mně se to taky líbilo - prima obsluha, super jídlo, dobrá show.
Počtvrté. A zase mňamézní.pavproch píše:Neska sem už šel najisto a cíleně - restaurace Stovka ve Fulneku - mňam. Byl sem tam už 3x a 3x sem se oblizoval až za ušama.

Neska byl (dlouho dopředu plánovaný, pak několikrát odložený) rodinný "slavnostnější" oběd na Eroplánu v RpR. A jako jo, musím je pochválit, bylo to mňamézní a v porovnání se všednodenním meníčkem i veleporce. A kupodivu, oběd pro čtyři (v neděli čili ne všednodenní meníčko za všednodenní cenu) se vešel hluboko, opravdu hluboko pod litr.... spokojenost.

Fčera nebo gdy sem na idnes.cz nebo gde zahlíd titulek  "Jídlo v hospodách zdražuje, lidi nechodí na obědy .... "  či tak něco.
Potvrzuju - neska sem byl na oběd v naší vesnické hospě a meníčková poblíffka + obyčejný smažák s hranolama, kepučem a tatárom = 225,- Noty woe.

Potvrzuju - neska sem byl na oběd v naší vesnické hospě a meníčková poblíffka + obyčejný smažák s hranolama, kepučem a tatárom = 225,- Noty woe.
						- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tak někdo ten propad zaplatit musí...a logicky to budou ti, co tam přijdou  A to nebude platit jenom v gastro byznysu.
 A to nebude platit jenom v gastro byznysu.

A to nebude platit jenom v gastro byznysu.
 A to nebude platit jenom v gastro byznysu.250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
Fčera to fuckt bylo nemilé překvápko (Salaš na Hňupisku), neska sem byl u nás na dědině v ta3 a .... klídek, tady je svět ještě v pořádku - meníčko za 99,-

Motorest "Velký Rybník" na I/19 před Pumpolcem - pochvala, tak poctivě "domácí" jídlo sem už dlouho neměl - mňam.

Ale smažák s hranolkama a polívkou za 225? Takto se ten kapitalismus fakt nevybuduje.řidičBOB píše:tak někdo ten propad zaplatit musí...a logicky to budou ti, co tam přijdouA to nebude platit jenom v gastro byznysu.
Back to basics.
Příčina -> následek
						Příčina -> následek