Realisticky dream car
- Lachende Bestien
- Letec
Re: Realisticky dream car
Batmobil
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Hah...celkom pekne sa to tu rozbehlo a pekne vidiet kto kolko ma na "utopenie" v autach 
A som rad ze ste ten moj myslienkovy pohod pochopili...
Proste keby za mnou niekto prisiel ze vyber si akekolvek auto, nesmies ho predat, ale realne pouzivat za vlastne prachy a mat z neho co najvacsi fun factor, tak bych si vybral Ariel Nomad
Cele mi to aj napadlo pri myslienkach na tieto splasene trubky do nepohody
Jazdil s tym niekto?

A som rad ze ste ten moj myslienkovy pohod pochopili...
Proste keby za mnou niekto prisiel ze vyber si akekolvek auto, nesmies ho predat, ale realne pouzivat za vlastne prachy a mat z neho co najvacsi fun factor, tak bych si vybral Ariel Nomad

Cele mi to aj napadlo pri myslienkach na tieto splasene trubky do nepohody

Jazdil s tym niekto?

Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
RB: Mas aj nejaku generaciu?
Mmiru celkom chapem, a urcite bych sa v tom rad odviezol, ale ja bych to financne neutiahol, zaroven sa obavam ze s mojimi zdatnostami soferskymi bych si ju nikdy nedokazal uzit naplno...
Z8 je krasna volba
ale u mna by asi nedokazala naplnit ten FUN faktor z toho strachu ze sa mi na tom nieco posere, alebo mi to niekto stipne...
Jarka: Tu viacvalcovost plne chapem, sam to tak mam, ale ryhlostne a nakladovo sa pri tom clovek splha nebezpecne hore. Nakoniec bych si aj tak celycas hovoril, ci by mi nestacila prave ta upravena MX-5 ND
Vrooom: Jo presne taky kolotoc v hlave ked rozmyslam nad tym cim by som realne chcel jazdit, kde je ta hranica medzi fun a realnymi nakladmi...preto to nakoniec u mna vyhral prave ten Ariel Nomad. Relativne obyc motor od hondy, par zvarenych trubiek, celorocne gumy za par € a celkovo pocit ze to mozem tyrat od rana do vecera a nezrujnuje ma to
(snad)
MZ: Si divny
Mmiru celkom chapem, a urcite bych sa v tom rad odviezol, ale ja bych to financne neutiahol, zaroven sa obavam ze s mojimi zdatnostami soferskymi bych si ju nikdy nedokazal uzit naplno...

Z8 je krasna volba

Jarka: Tu viacvalcovost plne chapem, sam to tak mam, ale ryhlostne a nakladovo sa pri tom clovek splha nebezpecne hore. Nakoniec bych si aj tak celycas hovoril, ci by mi nestacila prave ta upravena MX-5 ND

Vrooom: Jo presne taky kolotoc v hlave ked rozmyslam nad tym cim by som realne chcel jazdit, kde je ta hranica medzi fun a realnymi nakladmi...preto to nakoniec u mna vyhral prave ten Ariel Nomad. Relativne obyc motor od hondy, par zvarenych trubiek, celorocne gumy za par € a celkovo pocit ze to mozem tyrat od rana do vecera a nezrujnuje ma to

MZ: Si divny

Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Targa se mi líbila zatím v každé generaci snad. A věřím, že i každá má něco do sebe.
Já vím, že když jsem si to nekoupil v dobách, když jsme byli dva, tak 2+ už to neklapne. Leda, až mi bude 60, ale to už mne budou asi nakolik bolet kosti, že RAM to jistí
Já vím, že když jsem si to nekoupil v dobách, když jsme byli dva, tak 2+ už to neklapne. Leda, až mi bude 60, ale to už mne budou asi nakolik bolet kosti, že RAM to jistí

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

A hneď tam švihúť nejaký čip.M.Z. píše:Scania R730

Hej, to je nápad.
To, že jsem divný, není žádná novinka
Ale abyste neřekli, tak se mi líbí tahle nabídka (třeba někdy...) https://www.sauto.cz/osobni/detail/pors ... oFrom=list
To, že jsem divný, není žádná novinka

Ale abyste neřekli, tak se mi líbí tahle nabídka (třeba někdy...) https://www.sauto.cz/osobni/detail/pors ... oFrom=list
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Vrooom píše:To hledisko muset zivit sam je dost zasadni. Protoze me bavi vzit auto na okruh, melo by to byt neco lehkeho. Asi Lotus exige V6. Ale tam se obavam, ze to bude kasicka. Hodne se mi libi i Alpine A110.
A nebo jako daily by mi myslim sedlo BMW 1M/M2. Ale tam bych mel problem s gumama (-: A vlastne i Z4M by mi bohate stacilo. Ale taky bych se bal aby nebylo vic v servise nez na silnici ...
A vlastne uplne nejvic dream by bylo aby mi nekdo dal garaz se zvedakem, par set tisic a at si za to nakoupim nejaky performance dily, ktery bych si sam i namontoval
Lotus neni zadna kasicka

Motor Toyota s 3.5V6 kompresorem stoji novej na palete 3000e, neni to vyhoneny, nezereou oleje atd..
Cena motoru mě teda překvapila, to je zadarmo.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
To teda,jsme před lety kupovali na 911 ze známosti za 8t euro a to dnes asi už neplatí.
Mě teď láká Mustang Bullit,nemít 911,tak je to jasná volba.
Mě teď láká Mustang Bullit,nemít 911,tak je to jasná volba.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Jaxem psal v porším threadu - Cayman/Boxster 4.0 GTS (6MT, atmo H6) se dá v CZ nakonfigurovat do 2.5 a domnívám se, že koupit ještě o něco levněji...
EDIT a není to žádná limitka, že by ji vyprodali....
EDIT a není to žádná limitka, že by ji vyprodali....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.