Koronavirus
Re: Koronavirus
Metro a tramvaje uz prece „vyresili“ - nebude se sahat na ovladace dveri! 

„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
obchoďáky, atd - všechno jde na plný pecky. Nejedlý se v Gčku vozí po Pze...no stress
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
Níže rozhovor s odborníkem, který zmiňuje smrtnost u chřipky 0,1% a koronaviru 2%. Vychází mu tedy smrtnost vyšší 20x. Pozor nezaměňovat smrtnost a úmrtnost, je to tam vysvětleno. Já vycházel z údajů chřipka 0,1% a koronavir 3%. Ale moje tvrzení, že smrtnost je u koronaviru násobně vyšší platí pořád. A omlouvám se za překlep 0,01% namísto správných 0,1%. Tak se zkus nad tím vážně zamyslet, i když si myslíš, že víš vícGeneHawkins píše:jerry píše:... tak je to 30x nebezpečnější. Chřipka smrtnost 0,01% a COVID 3%...![]()
Pak má od tebe něco člověk brát vážně...

https://echo24.cz/a/StiZf/na-koronaviru ... u-epidemii
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Ze sveta:
Premiera noveho Bonda „No Time to Die“ posunuta z dubna na listopad.
Premiera noveho Bonda „No Time to Die“ posunuta z dubna na listopad.
Teď jsem mluvil s jedním insiderem z hygieny a podle něj je zřejmé, že pokud to opravdu přijde, systém se sesype. V rámci posledních týdnů se jen plkalo, nic se nenastavilo, nenachystalo a neví se, co se reálně má dělat. Tak jedou protichripkovy scénář, který tady ale nefunguje.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť je to celé Burešovina - PR na jedničku, realita = velký průser.
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
Ano prosim, absolutni souhlas viz co jsem psal dopoledne pod bodem b).mmira píše:Teď jsem mluvil s jedním insiderem z hygieny a podle něj je zřejmé, že pokud to opravdu přijde, systém se sesype. V rámci posledních týdnů se jen plkalo, nic se nenastavilo, nenachystalo a neví se, co se reálně má dělat. Tak jedou protichripkovy scénář, který tady ale nefunguje.
Naprosty zmatek, prehazovani mezi institucemi - zdravko, hygiena, zdravotni ustav, nemocnice. Krajske hygieny si to kazda resi po svem, nemocnice nemaji jednotny scenar, v Brne to naprosto zbabrali s tou Americankou a Ekvadorkou - odsud se nemely dostat dal jinak nez pod dohledem ci jinym rizenym zpusobem.
Babis blekota ze to v Italii nezvladli - my mame 6 pripadu z 10M, oni 2500 z 60M (to bylo rano, ted koukam na cifru 3089!). To muze srovnavat kdyby meli Italove pripadu 36, nebo az to u nas bude na 400 - coz se doufam nestane, protoze tahle vlada vodborniku uz je v uzkych ted.
Tohle je k tomu pripadu z P6 (screen je z 10.45am)
Babiš mohl jednou ukázat že není totální neschopnej zmrd. No opět nic
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex

Burešovi to je u prdele.