od retron » úte 03 bře 14:53
NRing smrdí pořád v Imofě za 3,2 což je jenom klasická QV v plné palbě s karbonovou střechou a zrcátky, takže tohle bude za víc. Z těch obrázků budou asi dvě verze GTA a GTA-M bez zadních sedaček.
Jezdil jsem se základním dvoulitrem, Veloce a QV. Zábava je paradoxně větší s dvoulitrem než s Veloce, jelikož je to jenom zadokolka a má níž podvozek, výkonově subjektivně v tom moc velký rozdíl není. Největší zábava je podle mě je, že kam se to pošle tam to jede, ale na můj vkus je to podvozkově dost měkké a ve vyšších rychlostech na okreskách se to pořád mele a je nutná korekce volantem. Pořádná zábava kombinovaná se studeným potem je až s QV, která je pořádně tuhá a přitom poddajná a jede to jako píchlá svině na jakýkoliv převod (jel jsem bohužel s automatem). Škoda je trochu odfkláklého interiéru, hlavně teda plastů na dveřích, dá se to eliminovat celokoženým interiérem vč. palubní desky a pak taky zpracování celkově. Jak se to sere nikdo moc neví, protože v benzínu je jich pár a nemaj tolik najeto, ale každou chvíli tam svítí nějaké chybové kontrolky, což je dost často spíš sw věc, svolávaček na to bylo ovšem dost. Skladovky jsou teď zajímavé, jelikož bude nebo už se dá objednat lehký facelift, kde toho ale moc nebude, dotykový displej a jiný středový tunel a páka automatu. Propad by nemusel být tak hrozný při nákupu kolem těch 750-800, jinak dva roky staré už padají značně.