jarka píše:Dám to sem, pokud by to náhodou někoho zaujalo. V rodině se prodává prakticky nový Golf R, 2.5 sezóny, 13.5tkm, v zimě to venku nebylo, 3d, manuál, ještě typ bez DPF. Pokud někdo zvažuje něco podobnýho tak myslím hodně dobrý kup: https://www.sportovnivozy.cz/124456-vol ... -r-liberec.
Jarka: Mmira hladal onehda nejake R-ko ktore by si zakonzervoval na horsie casy
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
honziss píše:Ja by h Rko bral, ale musi bejt odpoctovy a idealne 5D s automatem.
Tak tam bohužel není vlastně ani jedno z toho co potřebuješ .
ad. konzervace: konzervovat Golfa, by mě asi nenapadlo . Ale obecně je to R-ko pro mě zbytečně rychlý a myslím, že větší radost by mě udělal lsd ve sportíkovi než nabušený r-kový golf (i když je to určitě hodně fajn auto).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
jarka: G R je rychla limuzina v kapesnim baleni. vyborne auto na normalni silnice, pohodlne, rychle a nenapadne. na blazneni po okreskach je docela nevhodny, byt i na to se da pouzit.
honziss: G R s automatem je vyrazne horsi auto nez s manualem. ten je nakratko poskladany, to auto diky nemu pusobo neskutecne mrstne a rychle. automat je poskladany jinak, vice to s nim zere a citelne hure jede.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
mmira píše:honziss: G R s automatem je vyrazne horsi auto nez s manualem. ten je nakratko poskladany, to auto diky nemu pusobo neskutecne mrstne a rychle. automat je poskladany jinak, vice to s nim zere a citelne hure jede.
Je ten rozdíl tak zásadní? Mě se naopak ten automat zamlouval, protože strávím 80% času na dílnici okolo 180 a delší převodovka ve spojení s dostatečným výkonem mi přijde jako zajímavá volba.
Máš srovnání, kolik to točí na nejvyšší stupeň?
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Já tedy taky vážně uvažuji o pořízení G R ještě letos, ale z praktických důvodů bych chtěl varianta, ten je ovšem jen s DSG... Máte někdo zkušenost, že by variant byl výrazně jiný/horší než krátký? Použití jak píše mmira výše, tj. nenápadné rychlé a přitom praktické cestovní auto. Zatím mi pro tenhle účel (<10tkm ročně) slouží už 12 let Mondeo st220, ale jeho čas se asi už pomalu naplnil (byť už teď vím, že mi bude chybět).
Obávám se, že pokud bych s obměnou čekal, tak prováhám - teď asi ještě lze sehnat 2-3leté zachovalé kusy.
je to relativni. i s tim automatem je to dobre auto, jenze uz je to fakt limuzina. ten automat strasne zastira potencial motoru i auta celkove. pokud clovek pomine rychlost, je to sterilni a odtazite, v podobe kombiku az neskutecne.
srovnani prevodu nemam, uz je to chvili, co jsem s tim automatem jezdil naposled. kdyz G R Variant, tak radeji A4 TFSI
budik: nechces radeji manualni Cupru ST?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou