Pneu koutek
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pneu koutek
Nieco pre vas tu hornych 1% 

Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
tak mensi shrnuti ContiVikingContact 6 245/45R17
roadtrip 3700km
sucha cesta - ok, nic extra, ale vylozene hlucne taky ne
mokro (+5C) - sem tam si do zatacek kviknou
snih (-20 az -5C) - naprosta pohoda, nevyhrnute cesty, 20cm snehu, zadne drapaky to nejsou, ale nenechaly ve stychu
naledi - nouzove brzdeni(jakoze na fest) zkouseno mnohokrat, rekl bych schopne pneu, ale urcite se najdou lepsi
dalnice - 140ok, 160-180 docela znejistily, ale ja jim dal za usi, 200 ne-e
roadtrip 3700km
sucha cesta - ok, nic extra, ale vylozene hlucne taky ne
mokro (+5C) - sem tam si do zatacek kviknou
snih (-20 az -5C) - naprosta pohoda, nevyhrnute cesty, 20cm snehu, zadne drapaky to nejsou, ale nenechaly ve stychu
naledi - nouzove brzdeni(jakoze na fest) zkouseno mnohokrat, rekl bych schopne pneu, ale urcite se najdou lepsi
dalnice - 140ok, 160-180 docela znejistily, ale ja jim dal za usi, 200 ne-e
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp + gearbox tune
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
Letos mám obuty Dunlop Winter Sport 5 235/50 R18 a vůči loňským Pirelli Scorpion žádný zázrak.
Uvidíme co životnost. Možná letos stihnu ještě jednu sadu
Uvidíme co životnost. Možná letos stihnu ještě jednu sadu

Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja tam od minulej zimy mam nove Vredestein Wintrac Pro 245/45 R18
(minuly rok som to mal na aute asi mesiac, takze moc skusenosti s nimi nebolo este...)
(minuly rok som to mal na aute asi mesiac, takze moc skusenosti s nimi nebolo este...)
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Michelin alpin 6 185/65 r15 na logane MCV az zbytocne dobre a drahe, skor je vnutorne zadne koleso vo vzduchu/ vnutorne predne smyka na prazdno ako pride limit pneu, zo vzorku snad neubuda
Vredestein snowtrac 5 na 195/60 r16 na tourane - prijemna priemerna pneu, ticha, nad tych 160-170 zacina plavat, do smyku ide zlahka a predvidavo
Nokian WRC 3 na T6, strasne tazke a makke, nad 100 plavu a su potrebne korekcie volantom, hucia, auto s nimi ide tazko, ak je teplo( 15° a viac) tak su ako blato a poskodzuje sa vzorok
ale na snehu idu ako ratrak
Hankook w452 195/65 r15 - Lepsie ako vredestein, hlavne na suchu/vode, ale celkom rychlo miznu
Vredestein snowtrac 5 na 195/60 r16 na tourane - prijemna priemerna pneu, ticha, nad tych 160-170 zacina plavat, do smyku ide zlahka a predvidavo
Nokian WRC 3 na T6, strasne tazke a makke, nad 100 plavu a su potrebne korekcie volantom, hucia, auto s nimi ide tazko, ak je teplo( 15° a viac) tak su ako blato a poskodzuje sa vzorok
ale na snehu idu ako ratrak
Hankook w452 195/65 r15 - Lepsie ako vredestein, hlavne na suchu/vode, ale celkom rychlo miznu
Koupit letní už teď nebo čekat až na jaro? Teď jsou ceny dobré 

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Zimní kupuju vždy "čerstvě" vyrobené (protože měkká směr, náchylná na znehodnocení vysokými letními těplotami), u letních ale na to prdim, kupuju když potřebuju nebo je dobrá cena a pak je "suším" někde pohozené do doby než je potřebuju. Takže imho jo, koupit, dyž jsou ceny dobré. (Zrovna fčíl mi ve firemní garáži v mrazu a vlhku už několik měsíců leží 2x 255/35 R18 PSS "do foroty" - na auto pudou zřejmě až koncem léta 2020.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dík za názor. Koupím Goodyear Eagle F1. Už jsem je měl a byl jsem spokojen 

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Goodyear EAGLE F1 asymetric 5 mě dorazili včera, dnes to hodili kluci na disky..... Takže Já jsem připravený na jaro
Radši dřív než začne klasický jarní blázinec v pneuservisu.

Radši dřív než začne klasický jarní blázinec v pneuservisu.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Dlho ocakavana porovnavacka

Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...