S povinností školy smyku k autoškole naprosto souhlasím, už jenom z toho důvodu, že si člověk opravdu vyzkouší plně dupnout na brzdu a když to neudělá, instruktor ho "seřve". Kurz se mi líbil, ale očekával jsem od něj spíše zvládnutí nepředpokládaného smyku při průjezdech zatáčkou např. vysokou nájezdovou rychlostí nebo prudým vyhýbacím manévrem. Při jejich nájezdových rychlostech a vytyčené trase se mi nepodařilo dostat do smyku (nepočítám poloblokaci kol a klouzání dopředu, protože to je poměrně říditelné a lehce zvladatelné při daných rychlostech). Po té vytyčené trase byla zatáčka s mokrou kluznou fólií, kde si to člověk mohl zkoušet, ale instruktoři k tomu nic neříkali a hlavně bylo dost nepříjemné se z kluzné fólie dostat na suchý beton.
Po domluvě s instruktory jsem si po skončení kurzu ještě zkusil projet onu mokrou zatáčku při stejných rychlostech s vyplým a zaplým DSC, tady si dovolím ukázku (sorry za kvalitu, bratr mi to posílal mailem a potom to smazal, takže zůstalo jen tohle)