pjanda píše:KoPP: Ze showfaktoru je treba vyrust

Vazne... Nakonec s autem jen jezdite, cokoli ostatniho drive nebo pozdeji prestane hrat roli.
Mne je prakticky jedno, jako co v aute vypadam. Ma to samozrejme sve limity, Fiat 500 Barbie bych asi nesnesl, ale jinak... Bavim se samozrejme o soukromem zivote, v tom pracovnim je treba brat na okoli vetsi ohledy.
Proto jsem take kdysi sahl po 130i misto 350Z, i kdyz to vetsina lidi nechapala. Ja jsem nikdy nelitoval. Show zadna, ale to svezeni...
showfaktor... upřímně si připadám lépe v O2 než v E46... nebudím dojem ani uhlobarona ani jelita v šiltovce.
- to auto začíná být prostě tuzeřina a kočár, byť je pořád hezké a za pěknou neztuzenou e46
- osobně si mnohem dřív všimnu e46 než e90 a důvod je prostý, automaticky počítám s jelitem v čepici, baronem, nebo pozérem ve stylu BAVOR PYČO.
a k tomu připočítat, že se slušná e46 dostala do takových cen, že to auto pozbývá smysl bych osobně raději sáhl po 350z nebo 1er, S2000, SLK ... prostě něco v čem bych nevypadal jako vrah dětí s indickými předky.
a asi je to fakt, u auta vždy vybírám i podle toho jako co, nebo jako kdo se v něm cítím a tady prostě e46 za posledních pár let strašně ztratila, nazvěte to show faktor, já si to nazvu feeling faktor.
pro doplnění: V tom to mi mini moc nevyhovuje budí to ve mně pocit: Koukněte se metro jede, na druhou stranu nemohu říct, že mi občasný kontakt s jinou osobou na přechodu není příjemný. Prostě to skýtá lepší možnost se pokoukat a já koukal dycinky rád